Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Česká speváčka po vážnej diagnóze: S parochňou na hlave... Takto ju zmenila choroba!

Lenka Filipová Zobraziť galériu (5)
Lenka Filipová (Zdroj: TASR)

PRAHA - Začiatkom roka sa speváčka Lenka Filipová (63) úplne vytratila z verejného života. Dala si zdravotnú pauzu... Vedelo sa, že umelkyňa bojuje s nepríjemnou chorobou, ona však svoj stav nikdy nekonkretizovala a hovorila len o zlyhaní imunity. Začiatkom tohto týždňa sa po dlhšom čase opäť objavila v spoločnosti. Pozrite, ako ju choroba zmenila!

Začiatkom tohto roka česká speváčka Lenka Filipová bojovala s vážnou chorobou imunity. O tom, čím skutočne prechádza, však vedeli len jej najbližší - umelkyňa totiž svoj zdravotný stav nikdy nekonkretizovala a hovorila len o zlyhaní imunity. 

Zdá sa však, že sa známa Češka cíti už oveľa lepšie. Začiatkom tohto týždňa sa totiž objavila na oslave 65. narodenín Mira Žbirku a pre český denník Blesk prvýkrát prehovorila o najťažších chvíľach svojho života. „Nikdy za celý ten čas som si nepripúšťala, aká vážna tá situácia je. Neustále som myslela na to, ako sa vrátim na pódium pred divákov a budem hrať,“ priznala Filipová. 

„Človek si nesmie dovoliť podľahnúť chmúram a myslieť na to, že by to mohlo dopadnúť zle. Vlastne som presvedčená, že práve túžba vrátiť sa na javisko mi zachránila život,“ dodala Lenka. Tá do spoločnosti dorazila so širokým úsmevom na tvári a jediné, čo dokazovalo, že má za sebou náročné obdobie, bola parochňa na hlave.

Postupne sa však snaží zaradiť aj do pracovného kolobehu a postupne si každý mesiac pridáva trochu viac povinností, aby to všetko zvládla. „Je vidno, že keď ľudia prídu na môj koncert, pozerajú na začiatku, ako na tom som. Po chvíli ma ale začnú brať ako predtým...“ dodala Filipová. 

Lenka Filipová sa po zdravotných ťažkostiach opäť usmieva.
Zobraziť galériu (5)
Lenka Filipová sa po zdravotných ťažkostiach opäť usmieva.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lenka Filipová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu