Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nekompromisný farmár týždňa: Autorita a hurónsky rev na statku!

Aktuálny farmár týždňa Tomy je rázny a nekompromisný. PR článok Zobraziť galériu (5)
Aktuálny farmár týždňa Tomy je rázny a nekompromisný. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nekompromisný a rázny! Presne taký je aktuálny vodca farmárskych obyvateľov Tomáš Drahoš (25). Svojich „poddaných“ totiž nielenže zahrnul novými pravidlami, ale autoritu na statku si okrem toho vydobýja aj mimoriadne intenzívnym verbálnym prejavom.

Kým stará farmárka týždňa Anka mala problém zjednať si autoritu, nový kráľ statku dal súťažiacim už od prvého dňa pocítiť, kto bude v rukách „držať kormidlo“. Tomáš sa totiž ujal vedenia tak razantne, že na hospodárstve začal presadzovať vlastné pravidlá. A nielen to!


Nečakané prekvapenie: Nové pravidlá v markizáckej šou!


Najnovšie si autoritu začal presadzovať zvýšeným tónom hlasu či ráznym verbálnym prejavom. „Preboha, fakt jak v materskej škôlke? Koľkokrát treba niekomu povedať, aby vybehol hore?“ reval na súťažiacich extravagantný umelec po tom, čo nepočúvli jeho príkaz ani po niekoľkonásobnom upozornení.

„Nie som agresívny či tvrdý mám len zvučný hlas. Ja od každého očakávam, že si bude robiť svoju robotu, že budú počúvať a očakávam, že si všetci budú uvedomovať, že je to naša spoločná práca,“ dodal pred kamerami Tomáš, ktorého motivácia je, zdá sa, vyššia ako ktokoľvek predpokladal. Čo farmára týždňa vytočilo a prečo tak impulzívne zareagoval, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Farmár týždňa Tomáš zvýšil na pohodlných súťažiacich hlas.
Zobraziť galériu (5)
Farmár týždňa Tomáš zvýšil na pohodlných súťažiacich hlas.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu