Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šok na markizáckych obrazovkách: Táto tam skončila, hoci nemala!

Kveta Horváthová Zobraziť galériu (12)
Kveta Horváthová (Zdroj: TV MARKÍZA)

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - BRATISLAVA - Obrovské prekvapenie! Kveta Horváthová (40) sa vo svojej profesii už stretla s hocičím, ale to, čo spravila súťažiaca Frederika v aktuálnej sérii Farmy, určite nečakala. Brunetka totiž regulárne vyhrala duel, no potom sa rozhodla šou opustiť.

Markizácku Farmu tento rok sprevádzajú neustále zranenia súťažiacich. Najnovšie Tomáša, priateľa speváčky a tanečnice Vierky Ayisi, kopla krava a museli mu vyšetriť ruku. 

Po tejto udalosti sa Frederika, ktorá s ním vykonávala úlohu slúžky, vyjadrila, že jej hlavou prebehla myšlienka opustiť šou. Neskôr to však vyzeralo, že do duelu ide s plnou silou. Aj moderátorke Kvete Horváthovej v duelantskej chatke povedala, že sa chce vrátiť na statok. 

Následne bojovala ako levica a nad súperkou Evou vyhrala 2:1. A potom prišiel ten šok! „Aj napriek tomu, že som vyhrala, ja sa na tú farmu vrátiť nechcem,” vyhlásila. Podľa nej si o výhru zaslúžia viac bojovať ľudia z pôvodnej zostavy, ktorí statok vybudovali takmer z ničoho. „Ja som sa rozhodla, že zabojujem, ukážem, čo je vo mne, posnažím sa to vyhrať, ale tú výhru prenechám Evke,” povedala Frederika. 

Týmto rozhodnutím si vyslúžila rešpekt ostatných farmárov. Vďační je boli najmä Eva, Stano a Lenka. Medzi Evou a Stanom je to totiž čoraz vážnejšie a Lenka zas v blondínke našla veľmi dobrú kamarátku. Ako uviedla Kveta Horváthová, išlo o neštandardnú situáciu, no Frederike odchod umožnila. 

Frederika sa po výhre v dueli rozhodla šou opustiť.
Zobraziť galériu (12)
Frederika sa po výhre v dueli rozhodla šou opustiť.

Viac o téme: FarmaKveta Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu