Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Toto nemal nikto počuť: Tajný rozhovor na markizáckych obrazovkách!

Tajný rozhovor na farmárskom statku. PR článok Zobraziť galériu (5)
Tajný rozhovor na farmárskom statku. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na Farme začína „prihárať“! A presne to si uvedomujú aj cieľavedomí súťažiaci, ktorí už začínajú všemožne špekulovať, rozbiehať taktiky a vytvárať až priam nečakané spojenectvá. Na odľahlom statku ide, zdá sa, konečne do tuhého!

Boj o rozprávkovú výhru 75 000 Eur sa začína poriadne vyostrovať. Na odľahlom markizáckom statku idú totiž pôvodné kamarátstva bokom a do popredia sa začína dostávať obrovské taktizovanie. O tom, kto je najsilnejší hráč a s kým by bolo výhodné udržať spojenectvo, už začína špekulovať aj nová farmárka Michala, ktorá sa najnovšie snaží pretlačiť do stabilnej trojky Stano - Eva - Lenka.


Sexi farmárka v depresiách: Takto sa opustila!


„Ráno som sa ponáhľala za nimi, lebo som im chcela povedať hlavne o tej Miške, lebo dole by už nebolo toľko času mať súkromie. Takže som im to chcela všetko povedať,“ povedala pred kamerami Eva, ktorá Mišin nečakaný záujem prišla okamžite pretlmočiť aj svojim dvom najväčším parťákom.

A hoci sa temperamentný východniar príchodu nového člena nebráni, v tajnom rozhovore sa v zapätí vyjadril, že Michale nedôveruje až natoľko, že by jej prezrádzal ich dôverné strategické ťahy. Ako sa táto farmárska „koalícia“ napokon rozhodne a či Michalu napokon príjmu medzi seba, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Stabilná trojka Stano-Eva-Lenka sa v súkromnom rozhovore bavili o tom, či do svojho tímu príjmu nového člena.
Zobraziť galériu (5)
Stabilná trojka Stano-Eva-Lenka sa v súkromnom rozhovore bavili o tom, či do svojho tímu príjmu nového člena.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu