Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Všetkých znechutila: Radosť na markizáckom statku pokazila táto osoba!

Rozbehnutá zábava na farme sa predčasne skončila. PR článok Zobraziť galériu (5)
Rozbehnutá zábava na farme sa predčasne skončila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Z honosnej zábavy sa farmári dlho netešili. Radosť z dobrého jedla i pitia im totiž pokazila ofrflaná súťažiaca Lenka Botková (29), ktorá chrlila verbálne jedy snáď na všetky strany. Takto všetkých znechutila!

V dnešnej časti reality šou Farma si súťažiaci pripomínali sviatok Sedembolestnej Panny Márie. Pri tejto príležitosti si pre nich hospodár Martin pripravil milé prekvapenie v podobe honosnej hostiny, dobrého alkoholu a skutočne skvelej zábavy. Ich radosť ale netrvala dlho.


Párty na Farme: V hlavnej úlohe alkohol!


Všetkých totiž znechutila mrzutá nálada a pichľavé komentáre slúžky Lenky, ktorá tesne po slávnostnom prípitku musela odísť podojiť kravy a pozatvárať všetky zvieratá. To sa však brunetke vôbec nepáčilo, čo v konečnom dôsledku priznala aj pri súkromnom rozhovore s jej sluhovským parťákom Stanom. „Teraz som sa začala cítiť ako menejcenná,“ posťažovala sa podráždená žena.

Tú však zlá nálada neobchádzala ani po tom, čo sa vrátila k stolu. Lenka ofrflala, čo sa len dalo - vadilo jej studené a neochutené jedlo, či dokonca aj to, že je pokrmu veľa. Nechýbali navyše ani slovné narážky smerujúce na ostatných statkárov.

Ako reagovali na jej čudácke správanie ďalší súťažiaci, uvidíte už dnes večer na Markíze.

Hospodár Martin si pre súťažiacich prichystal honosnú oslavu. Rozbehnutú zábavu im ale pokazila ofrflaná farmárka Lenka.
Zobraziť galériu (5)
Hospodár Martin si pre súťažiacich prichystal honosnú oslavu. Rozbehnutú zábavu im ale pokazila ofrflaná farmárka Lenka.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu