Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zdravotné problémy Müllerovej: Skončila v nemocnici a... Museli ju operovať!

Soňa Müllerová sa doma zotavuje z operácie kolena. Zobraziť galériu (6)
Soňa Müllerová sa doma zotavuje z operácie kolena. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Bolestivá skúsenosť! Ostrieľaná slovenská moderátorka Soňa Müllerová (55) sa aktuálne zotavuje po nepríjemnom zákroku. Pred pár dňami totiž skončila v nemocnici, kde musela absolvovať operáciu kolena. Niekoľko najbližších týždňov jej tak na každom kroku budú robiť spoločnosť barly. A dôvod? Nešťastný pád v lese!

Soňa Müllerová aktuálne nemá veľa dôvodov na úsmev - v posledných dňoch ju totiž poriadne potrápilo zdravie. Ako informovala na facebookovej stránke relácie Dámsky klub, musela absolvovať operáciu kolena. „Moje milé, toto je moja noha a toto je moja nová kamarátka barla! Som po artroskopickej operácii kolena a šľak ma ide trafiť, čo sa vykľulo z takého ‚nevinného’ pádu,“ napísala na web Müllerová a pridala fotku zranenej nohy. 

My sme zisťovali, čo sa známej Slovenke vlastne stalo. „Spadla som, išla som po lese, dolu kopcom a zazvonil mi telefón. Ako som ho vytiahla, tak som zakopla o taký veľký ostrý kameň,“ opísala pre Topky.sk Müllerová v podstate nevinné zakopnutie. „No veď to je to, viete, že ma to štve, že nič také sa nestalo. Tak som sa preklínala, že načo som si brala ten mobil so sebou,“ netajila moderátorka. 

To sa jej však stalo ešte pred dlhými piatimi mesiacmi a odvtedy ju trápilo boľavé a opuchnuté koleno. A keď klasické liečebné metódy nezaberali, lekári sa rozhodli pre artroskopickú operáciu. Z tej by sa známa Slovenka mala liečiť niekoľko týždňov. „Lekári pôvodne hovorili, že tak 2 – 3 týždne, ale ešte teraz aj budúci týždeň idem na kontrolu, takže pán doktor potom rozhodne,“ dodala sympatická plavovláska. Prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Soňa Müllerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu