Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obnažená FOTO z ulice: Müllerová šokovala nahotou!

Ema Müllerová Zobraziť galériu (5)
Ema Müllerová

PARÍŽ - Odvážna! Taká je bezpochyby modelka Ema Müllerová (21). Dcéra moderátorky Sone Müllerovej (54) a speváka Richarda Müllera (54) svoje okolie už veľakrát prekvapila. Aj najnovšie zverejnila poriadne pikantný záber, ktorý mnohým jej známym doslova vyrazil dych.

Provokatérka! Krásna dcéra moderátorky Sone Müllerovej a speváka Richarda Müllera žije naozaj svojským životným štýlom. Na prvý pohľad Ema pôsobí ako nevinné dievčatko, no v súkromí je táto mladá dáma pekná divoška.  O dcére prominentných rodičov, ktorá dlhodobo žije vo Francúzsku, je známe, že si v Paríži vychutnáva bujarý spôsob života.

Dôkazom je aj jej najnovšia fotografia na sociálnej sieti, ktorou šokovala svojich fanúšikov. Na svoj profil totiž pridala snímku, na ktorej je od chrbta odfotené úplne nahé dievča bežiace po ulici. Na prvý pohľad by ihneď každý bez problémov tipoval, že ide určite o mladú Müllerovú, ktorej odvaha na podobné provokatívne kúsky rozhodne nechýba.

Aj postava mladej štíhlej brunetky by sa zhodovala s tou Eminou. Tá dokonca k záberu napísala v angličtine: „Come with me“, čo v preklade znamená  Poď so mnou, čím akoby naznačovala, že naozaj ide o ňu. Dokonca v popise určila aj miesto, kde mala fotka vzniknúť – to pôsobí, že ide o aktuálny a osobný záber. Či však nahý sexi zadok patrí naozaj mladej Müllerovej, nevedno, tak do detailov ho totiž nepoznáme... :)

Ema Müllerová zavesila takúto pikantnú foto na Instagram. Je nahý zadok jej?
Zobraziť galériu (5)
Ema Müllerová zavesila takúto pikantnú foto na Instagram. Je nahý zadok jej?

Viac o téme: Ema Müllerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu