Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Adela dala Markíze košom: Toto už nikdy viac!

Adela Vinczeová
Adela Vinczeová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Moderátorka Adela Vinczeová (37) je dlhé roky spätá s televíziou Markíza a rovnako tak bola kedysi neodmysliteľnou súčasťou šou SuperStar. Už čoskoro odštartuje ďalšia séria súťaže a hoci porota je známa, moderátorské mená sú stále záhadou. Ako sme sa však dozvedeli, známa blondínka sa do tohto projektu už nikdy vrátiť nemieni.

Televízia Markíza už vo veľkom avizuje pokračovanie speváckej šou SuperStar. Od jej vzniku sa toho dosť pomenilo, v rámci poroty zostal stálicou len kat Paľo Habera

Rovnako ani moderátorské obsadenie nebolo vždy stabilné. Spočiatku mali súťaž pod palcom Adela Banášová, dnes už Vinczeová, a Martin Pyco Rausch. Neskôr kvôli pracovnej zaneprázdnenosti jedného či druhého vznikli napríklad dvojice: Adela Banášová a Leoš Mareš, Leoš Mareš a Martina Tina Csillaghová, či Roman Juraško a Zora Kepková. Poslednú sériu moderoval už len Pyco. 

Je teda otázkou, ako moderátorskú pozíciu či pozície obsadí televízia tentoraz. Pre skalných fanúšikov Adely však máme zlú správu. Tá sa k projektu už vrátiť nemieni. „SuperStar, to sú moje začiatky a veľká vďaka za ne, ale už niekoľko rokov nie je v zornom uhle môjho záujmu. Takže už máme dlhodobejšiu dohodu s televíziou, že sa na túto tému ani nemusíme rozprávať,” prezradila nám Vinczeová. V rámci tohto projektu teda dala Markíze definitívne košom. 

A ako informoval portál mediaboom.sk, ani Pyco sa novej série nezúčastní. Ponuku mal podľa zákulisných informácií odmietnuť. Zdá sa, že moderátorská pozícia sa stále ešte dolaďuje, nakoľko na PR oddelení Markízy nás informovali, že túto otázku zatiaľ komentovať nebudú. 

Viac o téme: SuperStarAdela BanášováAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu