Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Patrasovú oberá manžel o majetok: Za všetko môže jeho o 40 rokov mladšia milenka!

Felix Slováček údajne siahol na peniaze, ktoré majú patriť aj Dagmar Patrasovej. Zobraziť galériu (5)
Felix Slováček údajne siahol na peniaze, ktoré majú patriť aj Dagmar Patrasovej. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Siahol na ich spoločné peniaze! Neverný hudobník Felix Slováček (73) sa v uplynulom období postaral o hotový mediálny hurikán. Ten nielenže podviedol svoju ženu Dagmar Patrasovú (60) s oveľa mladšou milenkou, ale najnovšie sa zdá, že známej herečke uštedril aj ďalšiu podpásovku. Mladučkej priateľke totiž aktuálne zriaďuje nový byt a financie vraj čerpá z nadobudnutého majetku oboch manželov!

Hoci sú Dagmar Patrasová a Felix Slováček ešte stále manželmi, ich spoločné cesty sa po hudobníkovej nevere navždy rozdelili. Aj napriek všetkým okolnostiam sa však vlani obaja dohodli, že v žiadnom prípade neohrozia ich spoločný majetok. Podľa najnovších informácií sa ale zdá, že ani to nedokáže Felix dodržať.

Svojej mladučkej milenke Lucii Gelemovej totiž v týchto dňoch zariaďuje nový byt v lokalite Žižkova. „Videla som, ako si sem prinášajú veci. Hneď som ho spoznala,“ povedala pre denník Aha! ich susedka. „Bola som práve pri dverách, keď im niečo priviezli. Počula som, že vodič telefonoval s pánom Slováčkom. Takže som sa nemýlila. Asi sú tie veci na jeho meno,“ prezradila zvedavá žena.  

Ich nové hniezdočko lásky ale samozrejme stojí nemalé peniaze, no a práve tie má neverník údajne čerpať z fondu, ktorý prináleží aj Patrasovej. Tá sa však k tejto kauze už odmieta vyjadrovať. „Nehnevajte sa, nechcem o tom hovoriť,“ povedala sklamane do telefónu. Fakt, že svojej až o 40 rokov mladšej milenke kúpil nový televízor v konečnom dôsledku priznal aj sám Slováček, ktorý sa v sobotu objavil s Gelemovou aj na prestížnom Česko-Slovenskom plese.

Viac o téme: Felix SlováčekDagmar Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu