Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Wanda Hrycová parádne schudla: Toto je jej recept!

Wanda Admík Hrycová Zobraziť galériu (7)
Wanda Admík Hrycová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Klobúk dolu! To je to jediné, čo sa dnes dá povedať pri pohľade na producentku Wandu Adamík Hrycovú (38), ktorá sa len pred piatimi mesiacmi stala trojnásobnou matkou. Vo februári totiž priviedla na svet synčeka Nazara a dnes vyzerá snáď ešte lepšie ako pred posledným tehotenstvom.

Skvelá vizáž, výborne zvolený outfit a výrazne štíhlejšia postava. Tak vyzerala Wanda na premiére filmu Čiara, na ktorom pracovala ako producentka. Takéto parádne premeny však nikdy nie sú len tak zadarmo, a tak nás zaujímalo, ako sa blondínka len 5 mesiacov po pôrode najmladšieho synčeka dokázala zbaviť kíl navyše a dostať do formy. 

„Stojí ma to dosť veľa námahy a sebazaprenia. Je za tým odriekanie, tréning 3-krát do týždňa. Niekde tu mám aj svoju trénerku, ktorá na mňa dáva pozor, aby som nejedla sprostosti. No a makám. Žiaľbohu, nie som ten typ, ktorý  by to mal geneticky vo výbave... Veď pozrite sa na môjho otca a pochopíte,“ smiala sa blondínka, ktorá sa počas chudnutia nevyhla ani odriekaniu si obľúbených pokrmov.

Wanda Hrycová vyzerala na priemére naozaj skvele.
Zobraziť galériu (7)
Wanda Hrycová vyzerala na priemére naozaj skvele.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Wanda Hrycová parádne schudla:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

„Ja naozaj posledné mesiace jem len šaláty, pijem len smoothie... a chia semiačka a mäsko a syry a tak, no... Snažím sa,“ povedala nám spokojná mamina a zároveň priznala aj svoju neresť, ktorú však pre štíhlu líniu obetovať nemieni v žiadnom prípade. „Jediné, čoho sa nechcem vzdať, je víno. Vína a šumivého vína, ktoré mám veľmi rada, sa odmietam vzdávať,“ prezradila nám so smiechom.

Napriek tomu si ale uvedomuje, že aby si postavičku udržala, bude si na zdravší životný štýl musieť chtiac-nechtiac zvyknúť. „Obávam sa, že ak sa chcem cítiť normálne a vyzerať normálne, budem sa musieť tohto držať po zbytok svojho života. Ale radšej sa vzdám všetkých nezdravých vecí na jedenie a budem jesť šaláty a mäso a syr do konca života... Ale vína sa nevzdám,“ vyhlásila úprimne blondínka. 

Wanda Hrycová o filme Čiara

Viac o téme: Wanda HrycováAndy Hryc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu