Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šok na premiére dlhoočakávaného slovenského filmu: Fialová ju zmeškala... Uviazla v zahraničí!

Zuzana Fialová sa premiéry filmu Čiara nezúčastnila. Zobraziť galériu (40)
Zuzana Fialová sa premiéry filmu Čiara nezúčastnila.

BRATISLAVA - V jednom z bratislavských nákupných centier sa v stredu večer konala premiéra dlhoočakávaného slovenského filmu Čiara. Okrem Tomáša Maštalíra (39) si v novinke zahrala aj Zuzana Fialová (43). Na slávnostnom premietaní však prekvapivo chýbala. Nám sa podarilo zistiť, prečo nedorazila!

Úloha vo filme je pre väčšinu hercov veľmi dôležitým bodom v kariére. Príležitosť zahrať si v slovenskej kriminálnej dráme Čiara dostala aj Zuzana Fialová. O to prekvapivejšie bolo, keď sa včera na slávnostnej premiére novinky vôbec neobjavila. 

Nebola to však jej vina. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, známa tmavovláska sa na akciu snažila prísť, no nečakane jej zrušili let z Londýna, v ktorom sa práve nachádzala. A keďže ďalšie lietadlo letelo až o deň neskôr, uvedenie novinky do kín skrátka nestihla. 

„Ja neviem presne, čo sa tam stalo. Predpokladám, že predali niektoré miesta v lietadle dvakrát. Ostatní pasažieri to ostali, samozrejme, riešiť, ale tým, že ja som letela len na otočku a vrátila by som sa ďalší deň späť, tak som sadla na vlak a išla do Londýna,“ prezradila pre Topky.sk Fialová.

„Bola som z toho trochu smutná, ale keďže cestujem veľmi často, viem, že pri týchto lacných spoločnostiach sa to niekedy stáva. Viac mi bolo ľúto rodín s malými deťmi. Boli naozaj vo veľkom strese,“ dodala herečka, ktorá v novinke presvedčila o svojom hereckom talente stvárnením manželky hlavného hrdinu. Fotky z premiéry nájdete v GALÉRII»

Viac o téme: Zuzana FialováČiara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu