Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bývalí spolužiaci odsúdili Viktora Vinczeho: Si podvodník!

Adela Vinczeová a Viktor Vincze Zobraziť galériu (7)
Adela Vinczeová a Viktor Vincze

BRATISLAVA - Poctivý študentík? Tak to ťažko! Hoci Viktor Vincze (26) v markízáckom spravodajstve i mimo neho pôsobí ako reprezentatívny mladý muž, ktorý svojim povinnostiam prikladá patričnú váhu, počas svojich študentských čias bol poriadne číslo. Svojich spolužiakov za veľkou mlákou sa mu podarilo tak šokovať, že ho spolužiaci okamžite odsúdili.

Viktor sa počas vysokej školy vybral na ročný výmenný pobyt do Ameriky. Zahraničné učivo mu však problém nerobilo. „Bol som aj trošku lepší ako moji spolužiaci, lebo tam to učivo akoby bolo o rok posunuté, akože to, čo sme preberali v Amerike už na Slovensku som mal odžité. Takže som bol taký excelovač," povedal nedávno v rádiu Expres v rozhovore s Evitou . 

Napriek tomu, že väčšina preberanej látky mu problém nerobila, nevyhol sa ani podvádzaniu na testoch. „Áno, bol som dobrý, špeciálne keď som vytiahol ťaháky prvýkrát. To nie, že nepoznali. Spolužiaci ma morálne odsúdili. Lebo, že to čo je, ako môžeš podvádzať? A to bolo pritom z nejakej slovnej zásoby anglickej, čo oni mali problém, nie to ešte ja. Tak som mal nejaké veci pod rukou napísané a oni boli úplne zdesení," smial sa Viktor.

Viktor Vincze sa počas štúdia nevyhol ani podvádzaniu na testoch.
Zobraziť galériu (7)
Viktor Vincze sa počas štúdia nevyhol ani podvádzaniu na testoch.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Onedlho sa však tohto fígľu, ktorý je na slovenských školách typický, chytili aj jeho spolužiaci. „Pridal sa na druhý týždeň moj najlepší kamarát Paris a hneď ho chytili. On bol v takom strese, že si to dal na opačnú stranu ruky a samozrejme, mu ten papierik videli. Mal obrovské problémy, neviem, či ho nesuspendovali na dva alebo tri dni. Tam je to brutálny režim, možno aj preto boli takí prekvapení. Ale tak ja som vycvičený Slovák, vedel som to obísť," dodal Vincze. Nuž, ktovie, čo by si jeho spolužiaci povedali, keby sa na čas ocitli na jednej z našich škôl, kde ťahák občas nepoužíva len máloktorý študent. 

Viac o téme: Adela BanášováViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu