Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vášnivá chvíľka maminy zo seriálu Naši: Brnkol mi na bradavku a... Hanba na 100 rokov!

Lujza Garajová Schrameková Zobraziť galériu (5)
Lujza Garajová Schrameková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Ups! Lujzu Garajovú Schramekovú (34) si diváci televízie Joj obľúbili ako maminu z komediálneho seriálu Naši. Aktuálne herečka zavítala do novej relácie Všetko čo mám rád. A porozprávala tam o pikantnom trapase, ktorý zažila pred pár mesiacmi. Manžel jej brnkol na bradavku a... Fúha, div, že sa od hanby neprepadla pod zem!

Azda každý, kto má dlhodobý vzťah, uzná, že je príjemným spestrením, ak partner urobí niečo romantické, čo pripomenie tie krásne začiatky plné milých gest a vášne. Svoje by o tom vedela rozprávať aj herečka známa z jojkárskeho seriálu Naši Lujza Garajová Schrameková. Tá totiž práve kvôli tomu zažila pred pár mesiacmi poriadne pikantný trapas. 

Brunetka to porozprávala v novej relácii Všetko čo mám rád, ktorú Jojka uvedie dnes večer. „Stalo sa mi to teraz na Silvestra. Bolo po polnoci a bola dobrá nálada. Zrazu som úplne cítila pohľad môjho muža, že sa na mňa pozerá. Šiel ku mne stále bližšie a bližšie,“ začala spomínať herečka. „Fakt sa na mňa úplne krásne pozeral. Úplne mi to pripomenulo, že aké to bolo počas našich začiatkov. Bol stále bližšie a pozeral mi aj na prsia, do očí, na prsia, do očí. Asi som už vedela, na čo myslí,“ priznala Lujza.

No a potom to prišlo - chvíľa, v ktorej by sa mnohé ženy zrejme najradšej prepadli pod zem. „Bol stále bližšie a keď už bol skoro tak, že sme sa pobozkali, tak mi len brnkol na bradavku a povedal: Máš tu kapustnicu!“ zaklincovala svoju príhodu Schrameková Garajová. No čo, aj to sa stáva! 

Viac o téme: Luja Garajová Schrameková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu