Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Odvážne FOTO slovenskej herečky: Zachytená v intímnej chvíli!

Vlastina Svátková Zobraziť galériu (5)
Vlastina Svátková (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Nehanbí sa za to! Slovenská herečka Vlastina Svátková (35) priviedla začiatkom mája na svet svojho tretieho potomka. Sympatická blondínka si materstvo naozaj užíva a krásne, mamičkovské povinnosti dokonca stíha zdokumentovať aj na sociálne siete. Svojím najnovším počinom však poniektorým fanúšikom doslova vyrazila dych. Zvečnila sa totiž v takejto intímnej chvíli!

Fotografie dojčiacej ženy - podľa niektorých je to už príliš, iní zas tvrdia, že je to tá najprirodzenejšia vec na svete. Nech ste ale zástancom čohokoľvek, zverejnené intímne zábery zachytávajúce matku pri kŕmení svojej ratolesti, sú najmä medzi známymi osobnosťami stále populárnejším trendom.

K tým odvážnejším môžeme napríklad zaradiť aj slovenskú herečku Vlastinu Svátkovú. Blondínka sa totiž nedávno bez akýchkoľvek zábran zvečnila pri dojčení svojho mesačného synčeka Matyáša. S nádhernou, no stále kontroverznou momentkou sa stihla pochváliť aj na svojej fanúšikovskej stránke na internete.

Na snímke je síce vidno herečkin nahý prsník, no na strane druhej ide naozaj o dokonalé vyobrazenie toho najkrajšieho puta na svete. Čo poviete vy, je takýto záber určený očiam verejnosti, alebo patrí výhradne do súkromia?

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu