Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenská herečka sa ukázala po pôrode: Fúha, to čo má na tele?!

Vlastina Svátková Zobraziť galériu (6)
Vlastina Svátková (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Slovenská herečka Vlastina Svátková (36) pred rokom priviedla na svet už svoje tretie dieťa. Pri pohľade na jej aktuálnu formu by však tomu uveril naozaj len málokto. Dôkazom môže byť jej najnovšia fotografia, na ktorej ukázala štíhle bruško a vskutku obdivuhodné krivky.... Jej krásne telo však len pred niekoľkými dňami hyzdili veľké červené škvrny. Čo sa sympatickej blondínke stalo?!

Minulý rok v máji sa herečka Vlastina Svátková stala po tretí raz mamou. K jej dvom synom z predchádzajúceho manželstva – Kryštofovi a Adamovi – pribudol tretí. Matyáša má so svojím súčasným manželom Jiřím Kounickým.


Silná alergická reakcia slovenskej herečky: Celá opuchla... Fúúú, pozrite, ako vyzerá!


Pri pohľade na jej aktuálnu formu by ale zrejme nikto ani len netipol, že Vlastina vôbec niekedy rodila. Stačí si napríklad pozrieť jej najnovšiu fotografiu na Instagrame, na ktorej pózuje len v spodnej bielizni. Známa mamička sa totiž aj po troch pôrodoch môže pýšiť figúrou, ktorou by pokojne mohla konkurovať aj o polovicu mladším, bezdetným kolegyniam.

Ak by ste si ale mysleli, že za jej parádnymi výsledkami sa ukrýva tvrdá drina v posilňovni či nezmyselné diéty, tak ste teda na veľkom omyle. „Rok a pol som absolútne necvičila a neurobila ani jeden sed-ľah. Je to o tom, ako sa o svoje telo starám v rámci stravy, ako ho počúvam, keď je unavené, netrápim ho hladom ani extrémnym cvičením. Stačí, ak som v neustálom pohybe okolo detí a domácnosti,“ prezradila nám blondínka, ktorá tvrdí, že dôležité je milovať a prijať svoje telo také, aké je.

Herečka Vlastina Svátková má aj po troch pôrodoch postavičku ako lusk.
Zobraziť galériu (6)
Herečka Vlastina Svátková má aj po troch pôrodoch postavičku ako lusk.  (Zdroj: Instagram)

V ten istý deň sa však na jej profile v „Instastories“ objavili aj ďalšie snímky, ktoré až také lichotivé neboli. Herečka totiž zdokumentovala následky nedávnej alergickej reakcie, ktorá sa na jej tele prejavila opuchom a veľkým červenými fľakmi. „Išlo o akútnu reakciu na niečo v záhrade, zrejme nejaký pýr, ktorý som vytrhávala a dostala som silnú žihľavku a opuchli mi kĺby,“ vysvetlila Topkám. „Ale už je všetko v poriadku a stratilo sa to,“ dodala herečka, ktorú môžete aktuálne sledovať v jojkárskom seriáli Hotel.

Vlastinu Svátkovú trápila pred pád dňami silná alergická reakcia.
Zobraziť galériu (6)
Vlastinu Svátkovú trápila pred pád dňami silná alergická reakcia.  (Zdroj: Instagram)

Telo Vlastiny Svátkovej hyzdili takéto nepekné červené škvrny.
Zobraziť galériu (6)
Telo Vlastiny Svátkovej hyzdili takéto nepekné červené škvrny.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu