Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúca zmena jojkárskej hviezdy: Vzdala sa dlhých vlasov... Aha, je ostrihaná na chlapca!

Vlastina Svátková Zobraziť galériu (6)
Vlastina Svátková

BRATISLAVA - Je z nej úplne iná žena! Vlastina Svátková (36) sa po materskej dovolenke s 10-mesačným synčekom Matyášom opäť vracia do práce. Aktuálne ju čaká premiéra jojkárskeho seriálu Hotel, v ktorom stvárňuje jednu z hlavných úloh. Pri príležitosti oficiálneho uvedenia nového televízneho projektu sa ukázala aj na tlačovej konferencii a prekvapila výraznou zmenou imidžu!

Blondínka sa totiž bez milosti zbavila svojich krásnych dlhých vlasov a najnovšie sa pýši krátkym chlapčenským účesom. „Mám rada, keď sa v mojom živote stále niečo deje, nerada stojím na jednom mieste a nikam sa neposúvam. Ísť do krátkych vlasov je pre herečku risk a ja rada riskujem a posúvam hranice nemožného. Čím viac mi niekto hovorí, nemôžeš, nesmieš, tým viac ma to láka. A krátke vlasy viac vystihujú to, aká som v skutočnosti. Som to viac ja,“ povedala nám, keď sme sa zaujímali, prečo sa rozhodla pre zmenu imidžu.

Vlastina Svátková na tlačovke k seriálu Hotel zaujala šmrncovným krátkym zostrihom.
Zobraziť galériu (6)
Vlastina Svátková na tlačovke k seriálu Hotel zaujala šmrncovným krátkym zostrihom.  (Zdroj: TV JOJ)

Šokujúca zmena jojkárskej hviezdy:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

Keď sme sa herečky pýtali, či pri kratších vlasoch plánuje zostať dlhšie alebo si ich chce opäť nechať narásť, odpovedala neurčito. „Nič neplánujem, užívam si to, čo je teraz. A to platí aj o účese,“ vyjadrila sa sympatická Vlastina, ktorá sa aktívne venuje práci, hoci má momentálne doma 10-mesačné bábätko.

Zaujímalo nás, ako sa momentálne má a ako zvláda pracovné povinnosti popri starostlivosti o malého Matyáška „Máme sa úžasne, žijeme naplno, intenzívne. Malý je všade so mnou, na každom nakrúcaní, fotení. Ľudia ho milujú a on miluje pozorovať ten bláznivý svet okolo. A starší synovia sú už veľkí, samostatní, aj keď objímať ma chodia stále,“ povedala s úsmevom krásna herečka, ktorú už onedlho uvidíte v jojkárskom seriáli Hotel.

Viac o téme: HotelVlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu