Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tehotná žena (48) Igora Kmeťa terčom posmechu: Nepríjemné narážky z každej strany!

Igor Kmeťo Zobraziť galériu (2)
Igor Kmeťo (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Minulý týždeň sa na verejnosť dostala informácia, ktorá mnohých poriadne šokovala. Spevák Igor Kmeťo (59) starší sa totiž už o mesiac stane piatykrát otcom. Kuriózne na tom celom je však to, že budúci otecko a jeho manželka Vierka (48) sa o tehotenstve dozvedeli až v 7. mesiaci. Práve preto sa Kmeťova tehotná žena stala terčom posmechu!

Spevák Igor Kmeťo starší a jeho manželka Vierka sa už tri týždne tešia z radostnej noviny - čakajú bábätko. Spočiatku to však nielen pre budúcich rodičov, ale aj pre celé ich okolie bolo veľkým šokom. Mamička má totiž už 48 rokov a otecko tesne pred šesťdesiatkou. Navyše o požehnanom stave sa dozvedeli až v 7. mesiaci a skutočne kurióznym spôsobom. 


Šokujúce odhalenie u Kmeťovcov: Otcom v 60-tke!


No a práve preto sa Kmeťova polovička stala terčom posmechu. Ľuďom nešlo do hlavy, ako je možné, že o tehotenstve nevedela a začali mať nepríjemné narážky. „Veľa ľudí hovorilo, že to tvoja žena nevedela?! Čo je? Odkiaľ je ona? Tak som musel vysvetľovať, že moja žena to nevedela, lebo si myslela to a to. Stalo sa, vybavené. Tešíme sa,“ prezradil v markizáckom Teleráne spevák.

Celé to má však logické vysvetlenie. Vierka si totiž myslela, že je v menopauze. „Chlapček bol otočený inak, takže bruško nebolo žiadne. V tom jej veku si myslela, že menopauza, jedno s druhým. Tak si myslela, že je všetko v poriadku. Išli sme k lekárovi, lebo cítila, že nejaké vlnenie, a potom už bolo bruško aj troška vidieť. Tak som ju posielal, že prosím ťa, choď,“ vysvetlil Kmeťo. Dnes už je jeho manželka spokojná, vidí vo svojej polovičke oporu, a to je najdôležitejšie. Dvojica spolu čaká synčeka, ktorý príde na svet už v júli a dostane meno po Igorovom zosnulom bratovi Zdenkovi.

Igor Kmeťo a jeho manželka Vierka sa už o mesiac stanú rodičmi.
Zobraziť galériu (2)
Igor Kmeťo a jeho manželka Vierka sa už o mesiac stanú rodičmi.

Viac o téme: Igor Kmeťo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu