Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce odhalenie u Kmeťovcov: Otcom v 60-tke!

Igor Kmeťo st. Zobraziť galériu (2)
Igor Kmeťo st. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Obrovské prekvapenie! Spevák Igor Kmeťo starší, ktorý začiatkom budúceho roka oslávi šesťdesiatku, šokoval nielen rodinu, množstvo známych, ale aj svojich fanúšikov. Tesne pred okrúhlym jubileom sa totižto stane po 5-krát otcom. Jeho manželka Vierka (48) je totižto tehotná.

Známy rómsky umelec Igor Kmeťo zažil pred pár dňami poriadny šok. U manželky Vierky sa totižto v poslednom čase objavovali zdravotné problémy, ktoré obaja pripisovali možnému prechodu, keďže plavovláska má dva roky do 50-tky. Lekár ich však vyviedol z omylu, oznámil im nečakanú správu. 

Ako dnes informoval Nový Čas jeho manželka je v 7. mesiaci tehotenstva. „Je to pravda. Manželka je tehotná,“ povedal Kmeťo pre spomínaný denník. Ten priznal aj to, že im obom nebolo všetko jedno. Vystriedali sa u nich pocity prekvapenia, strachu, ale nakoniec i radosti. „Nič sme netušili, ani bruško jej veľmi nerástlo, nič,“ netajil líder Kmeťobendu, ktorý priznal, že do ich rodiny pribudne ďalší muž.

„Bude to chlapec a dieťa aj manželka sú v poriadku,“ priznal hrdý budúci päťnásobný otec, ktorý musí na svoju ženu dávať teraz veľký pozor. Igor má z prvého manželstva tri deti - Marcelu (41), Igora ml. (38) a Patrika (33) a s terajšou manželkou vychovávajú 16-ročného syna Dávida. Budúcim rodičom gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

Viac o téme: Igor Kmeťo st.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu