Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šok v slovenskom šoubiznise: Po roku vzťahu nečakaný krach!

Robo Papp s priateľkou Nicol sa rozišli. Zobraziť galériu (8)
Robo Papp s priateľkou Nicol sa rozišli.

BRATISLAVA – Už nie sú spolu! Spevák Robo Papp (35) topkám koncom septembra 2015 priznal, že po pätnástich rokoch vzťahu, z toho deviatich manželských, sa mu rozpadol vzťah s dcérou známeho hudobníka Laca Lučeniča (63) Evou (40). Pol roka po rozchode sa však ukázal v spoločnosti s blondínkou Nicol a priznal nám, že je zadaný. No na prekvapenie mnohých je aj tejto láske už, zdá sa, koniec!

Spevák Robo Papp pred zhruba rokom a pol šokoval svojich fanúšikov priznaním, že jeho navonok idylický vzťah s Evou Lučeničovou, s ktorou má dcérku Isabellu (7), po 15 rokoch stroskotal. Po 6 mesiacoch sa však v spoločnosti ukázal už s inou ženou. Ako nám priznal, išlo o jeho novú lásku Nicol. Vyzerali spolu šťastne a zdalo sa, že našiel, čo hľadal. No zrejme to tak nie je.

Na sociálnej sieti Facebook vo štvrtok zverejnil  na svojom profile video, kde verejne priznal, že je opäť voľný. Už samotný popis nad videom - nový život, nový účes, hovorí za všetko. „Som konečne teraz single, tak som sa dal takto ostrihať,“ povedal Papp vo videu, ktoré si natočil priamo v kaderníctve.

Zaujímalo nás preto, kedy sa rozišli a čo bolo dôvodom ich nečakaného krachu. „Áno, je to pravda, rozišli sme sa s priateľkou, ale nechcem sa k tomu vyjadrovať. Ona nie je zo šoubiznisu, nepraje si, aby som o tom hovoril,” vyjadril sa Papp pre topky. Momentálne si užíva s kamarátom dovolenku v Chorvátsku, čoho dôkazom sú fotografie, ktoré tiež zverejnil na sociálnej sieti. Snáď mu pánska jazda pomôže rýchlo zabudnúť na nevydarený vzťah.

Robo Papp vo videu priznal, že je voľný.
Zobraziť galériu (8)
Robo Papp vo videu priznal, že je voľný.

Aktuálne si užíva dovolenku v Chorvátsku- pánska jazda.
Zobraziť galériu (8)
Aktuálne si užíva dovolenku v Chorvátsku- pánska jazda.

Viac o téme: Robo PappEva Lučeničová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu