Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ewa Farna nemá súdnosť: Otras, čo si to zas obliekla!

Ewa Farna Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna

BRATISLAVA - Toto jej opäť nevyšlo! Českú speváčku s poľskou národnosťou Ewu Farnu (22) poznajú aj našinci ako porotkyňu SuperStar. Mladá umelkyňa túto prácu skúša aj v poľskej súťaži Idol. Tu mnohých divákov zaujala aj rôznymi svojimi módnymi kreáciami. Pri jednom z outfitov však brunetka netrafila práve do čierneho. Namiesto toho, aby kilá navyše oblečením korigovala, totiž urobila presný opak. Čo na jej výzor hovorí stylistka Andrea Ziegler?

Speváčka Ewa Farna striedavo chudne a priberá. Momentálne má zjavne obdobie, kedy je trochu plnšia, než ako sú naši diváci na ňu zvyknutí. Jej krivky si určite všimli aj jej poľskí priaznivci. Umelkyňa je totiž porotkyňou v poľskej súťaži Idol, čo je obdoba našej SuperStar.

A okrem hodnotenia súťažiacich mnohých divákov zaujíma aj to, čo má na sebe. Jeden z outfitov, ktoré predviedla, však nebol práve šťastná voľba. Ewa si totiž obliekla popísané farebné sako s názvom Barbie a nohavice s tým istým vzorom, čo na prvý pohľad nevyzeralo práve najlepšie.

Zaujímalo nás preto, čo na tento farebný Barbie outfit hovorí módna odborníčka. „Nemusí mať každá žena ideálne miery, aby bola pekná. Oblečenie by ale malo slúžiť aj na skorigovanie nedostatkov. Táto dáma by urobila lepšie, keby sa do takéhoto farebného kostýmu nedala. Minimálne by som volila čierne sako. Takto vyzerá príliš mohutná a veľká. Tým nechcem povedať, že musí byť primárne len v tmavých farbách. Nie, môžu byť aj farebné nohavice v kombinácii s dlhším čiernym sakom. Opticky ju zoštíhli a predĺži. A navyše, to by bolo elegantnejšie... Pôsobí to takto trochu ako pyžamo. Aj extravaganciu treba načasovať. Trochu ubrať a môže to byť fajn. Topánky sú krásne,“ zhodnotila jej kreáciu stylistka Andrea Ziegler. 

Ewa Farna sa v takomto farebnom Barbie outfite predviedla ako porotkyňa v poľskej šou Idol.
Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna sa v takomto farebnom Barbie outfite predviedla ako porotkyňa v poľskej šou Idol.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ewa Farna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu