Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kollárov strach o dcéru: Obavy z anorexie a drog?!

Boris Kollár Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Multiotecko Boris Kollár (51) je známy milovník atraktívnych žien. Veď bilancia 10 detí s 9 ženami hovorí snáď za všetko. Do krásy rastú aj jeho milované dcéry, ktorých je dokopy 5. Na kariéru modelky však už teraz všetky z nich môžu rovno zabudnúť. Túto možnosť totiž populárny donchuan razantne zamieta. Pýtate sa prečo? Tu je odpoveď!

Podnikateľ a politik Boris Kollár má 10 detí s 9 ženami. Čo je pomerne dosť. No známy tatko sa ani pri takomto hojnom počte nenecháva zahanbiť a o svoje ratolesti sa príkladne stará. Chodieva s nimi športovať, cestuje po zahraničí, zahŕňa ich poriadnym luxusom a s tými staršími sa dokonca začína ukazovať aj na rôznych celebritných akciách.


Kollár na dcére nešetrí: Pozrite, akým luxusom ju rozmaznáva!


So svojou prvorodenou dcérou Alexandrou sa napríklad objavil aj na nedávnych módnych dňoch, kde sa nedalo prehliadnuť, že čoskoro by sa po prehliadkových mólach mohla premávať aj ona sama. A hoci je tejto možnosti Saška zatiaľ otvorená, jej prísny otec má na to rozhodne iný názor.

„Ja nie som za to,“ dôrazne zamietol Boris, „Lebo to nemá význam,“ pokračoval s tým, že oveľa väčšou perspektívou do života je vzdelanie. „Behať po mólach a skončiť nakoniec ako anorektička alebo niekde na... nechcem povedať ešte aj horšie,“ skonštatoval pre markizácku Smotánku Kollár. Ten zrejme narážal na odvrátenú stránku modelingu, ktorou bezpochyby sú aj drogy. Je totiž všeobecne známe, že táto kontroverzná téma je najmä pre mladé, začínajúce modelky čoraz viac alarmujúcejšia. A tak sa obavám populárneho multiotecka v konečnom dôsledku ani nečudujeme.

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu