Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bohapustý luxus Babišovej sexi partnerky: Náramok v hodnote limuzíny!

Andrej Babiš s partnerkou Monikou Zobraziť galériu (6)
Andrej Babiš s partnerkou Monikou (Zdroj: Instagram M.B.)

PRAHA - Suma, o ktorej sa mnohým Slovákom môže iba snívať! Dlhoročná partnerka slovenského podnikateľa Andreja Babiša (62), Monika (42), je známa tým, že sa na spoločenských udalostiach objavuje náležite ozdobená hodnotnými pokladmi. Pozornosť napríklad vzbudzovala aj na nedávnej prominentnej akcii, kde opäť raz dokázala, že si na prepych skutočne potrpí. Do jej bohatej zbierky totiž najnovšie pribudol naozajstný skvost – a to ligotavý náramok v cene luxusnej limuzíny!

Český exminister financií Andrej Babiš, ktorý je pôvodom zo Slovenska, sa okrem iného môže pýšiť aj nestarnúcou, sexi partnerkou Monikou. Dvojica spoločne vychováva dve deti - Vivien a Frederika, no a v júli si po viac ako 20 rokoch konečne povedia i svoje „Áno“.

Lásku svojho života si známy podnikateľ aj patrične cení a hýčka, čoho dôkazom sú mnohé hodnotné kúsky, ktorými plavovláska ohuruje vždy, keď sa objaví niekde v spoločnosti. Výnimkou nebola ani nedávna celebritná akcia v Prahe, kde Monika doslova žiarila od hlavy po päty.

Okrem nádhernej antickej róby a širokého úsmevu sa na nej totiž trblietal aj náramok svetoznámej značky, z ktorého ceny sa obyčajnému smrteľníkovi bezpochyby zatočí hlava. Ako zaznelo v markizáckej Smotánke, hodnota tohto masívneho šperku sa šplhá až na neuveriteľných 30- tisíc eur, za čo by sa dala kúpiť napríklad aj luxusná limuzína. Pozrite, na ten skvost!

Partnerka Andreja Babiša, Monika, sa v spoločnosti pýšila ozdobou v hodnote približne 30- tisíc eur.
Zobraziť galériu (6)
Partnerka Andreja Babiša, Monika, sa v spoločnosti pýšila ozdobou v hodnote približne 30- tisíc eur.  (Zdroj: fashion tv)

Monika Babišová si potrpí na luxus.
Zobraziť galériu (6)
Monika Babišová si potrpí na luxus.  (Zdroj: fashion tv)

Viac o téme: Andrej BabišMonika Babišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu