Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Exfarmárka v ponuke ako prostitútka: Holé FOTO a klamstvá o veku!

Gabriela Bullová Zobraziť galériu (5)
Gabriela Bullová (Zdroj: Facebook GB)

NEMECKO - Takto si zarába?! O Gabriele Bullovej (35) sa už dlhé roky hovorí, že si privyrába sexuálnymi službami. Objavila sa dokonca aj v ponuke na istej stránke, kde nechýbali nahé fotografie. A teraz sa k nám dostala informácia, že aktuálne sa takto živí v Nemecku. Na webe pre dospelých nechýbajú opäť ani fotografie, ktoré evidentne pochádzajú z nedávneho obdobia. Kontroverzná exfarmárka si vo svojom profile uberá pekných pár rôčkov...

Gabriela Bullová kedysi účinkovala v šou Farma a už tam bolo jasné, že vyzliekanie a zvádzanie mužov jej nie je cudzie. Nahými fotkami dokonca často zapĺňa aj sociálne siete. 

Informácie z jej okolia dokonca hovorili o tom, že si zarába najstarším remeslom. Tieto správy podporil aj fakt, že sa objavila na stránkach pre dospelých s ponukou sexuálnych služieb a dostala sa k nám aj konverzácia, ako si dohadovala sex cez chatovaciu službu. 


Pikantné FOTO na stránke pre dospelých: Nová kariéra škandalóznej exfarmárky?!

Bullovej pikantnosti: Gabika, sex za 150 eur?!


A v tejto činnosti údajne pokračuje aj naďalej. „Viem na 100%, že Gabriela Bullová robí momentálne v Nemecku prostitútku,” tvrdí náš zdroj. A tak sme sa pustili do pátrania a naozaj sme kontroverznú exfarmárku našli medzi dievčatami ponúkajúcimi sex za peniaze. 

Meno má na webe samozrejme iné, s čím ráta asi každý muž objednávajúci si takéto služby. Gabika sa však rozhodla klamať aj ohľadom veku. Hoci má 35, v jej profile svieti číslo 30. „Aj napriek mladému veku mám bohaté skúsenosti,” píše sa v ponuke. Otázka je, či jej ten vek naozaj aj niekto uverí, keďže na fotografiách vyzerá podstatne staršie. Okrem záberov v bielizni nechýbajú samozrejme ani odhalené prsia s piercingom v bradavkách. 

Viac o téme: Gabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu