Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Denisa Mendrejová bez zábran: Priznala, že jej otec kašle na vnučky i to, či bude svadba a ďalšie dieťa

Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (17)
Denisa Mendrejová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Prezradila aj to, čo ste doteraz netušili! Kráska Denisa Mendrejová (30) sa zviditeľnila pred 8 rokmi, keď sa stala Miss Universe SR 2009. Odvtedy sa u nej toho veľa zmenilo. Zaľúbila sa do známeho podnikateľa Slavomíra Hatinu (41) a stala sa mamou dvoch rozkošných dcér. Charizmatická blondínka bez problémov odvetila na každú našu zvedavú otázku a dozvedeli sme sa nielen to, či neľutuje účasť v súťaži krásy, ale aj to, či túži po svadbe a aké má vzťahy s rozhádaným otcom i oveľa viac...

Deniska, už je to 8 rokov, odkedy si získal titul Miss Universe, ako si na to spomínaš?

Veľmi dobre, ja mám na to obdobie veľmi dobré spomienky, väčšinou pozitívneho charakteru. A veľakrát sa divím, že už ubehlo toľko rokov. Už mám vlastne 2 krásne deti. Veľa vecí sa udialo odvtedy, ale som vďačná za túto možnosť, že som sa mohla miss stať. Bola to veľmi príjemná skúsenosť pre mňa.

Neľutuješ, že si išla do tejto súťaže. Išla by si ešte raz?

Vôbec, neľutujem a určite by som išla ešte raz. Čo sa týka modelingu a takýchto súťaží, ja som mala len pozitívne skúsenosti. Je to možno veľmi aj o povahe dievčaťa, ako to všetko zvládne, a akou cestou sa vyberie... Ale ja to len odporúčam iným dievčatám.

Nezažila si v súťaži nejaké zákernosti? Občas sa hovorí, že si dievčatá robia zle...

Tak zákernosti si ľudia zažijú aj v bežnom živote, takže to sa nedá veľmi špecifikovať. Samozrejme súťaživosť tam je, ale nejaké extra zákernosti som skôr zažila mimo súťaže než v nej.

V čom ti súťaž pomohla a naopak možno uškodila?

Pomohla mi celkovo možno dostať sa do istej spoločnosti ľudí i do povedomia ľudí, tak isto aj v práci mi veľakrát pomáha. Tým, že som známa, tak ľudia majú záruku toho, že by som si nedovolila ich oklamať, podviesť, asi vzbudzujem takú dôveryhodnosť. A uškodila? To neviem, skôr by som povedala, že veľa ľudí tak škatuľkuje, že misska musí byť hlúpa. Takže si skôr myslím, že veľa ľudí sa na mňa pozerá cez prsty a sú veľakrát prekvapení, že je to inak, keď ma spoznajú. Ľudia majú skreslený pohľad na dievčatá, ktoré boli na súťaži, v tom možno mi to uškodilo...

Missky sa väčšinou stanú známe víťazstvom, chodia viac na spoločenské akcie, zoznámia sa s mnohými známymi ľuďmi. Ako si to zvládala ty, tú popularitu?

Ja si myslím, že som to zvládala úplne v pohode. Brala som to tak prirodzene, ako to prišlo a nemám pocit, že by som sa nejako vystatovala, alebo že by som bola nejako extra na to pyšná a hrdá, brala som to ako príjemnú skúsenosť. No ja sa niektorým čudujem, čo tam idú a keď sa stanú miss, potom sa stratia a nechcú byť zrazu známe, aby sa o nich vedelo, príde mi to také kontraproduktívne, lebo veľakrát by tú šancu využila iná dievčina. Ja si myslím, že keď do tej súťaže niekto ide, tak by tam mal ísť s tým presvedčením, že sa okolo neho budú točiť médiá, že bude známa, že už bude viacej na očiach.

Vždy si túžila ísť na Miss, stať sa misskou, už aj ako malá? 

Najskôr som chcela byť princezná. (smiech) Šaty, korunky boli od malička... Ale je pravda, že ma tá súťaž od malička lákala, ale nebola to nejaká priorita v mojom živote. Preto som sa prihlásila až v 22. rokoch tuším. Ja som robila modeling predtým, čiže ja som sa už v tých sférach pohybovala. Misska bola skôr taká čerešnička na torte.

Čím si vlastne chcela byť pred tým, ako si sa stala Miss? Čo si študovala?

Chcela som byť právnička. Lenže potom som zistila, koľko je to učenia, tak som sa dala na ekonómiu, ktorá je podľa mňa viac o logickom myslení ako o bifľovačke, lebo ja nie som ten typ, ktorý sa rád biflí, skôr radšej pochopím nejaké veci. Študovala som marketing, ktorému sa venujem dlhšiu dobu, mala som aj firmu, ešte stále je aktívna...

Neskôr si sa zoznámila so svojím partnerom, ktorý je známy podnikateľ, teda resp. každý ho pozná, aj jeho otca, ktorý vlastnil Slovnaft. Nestretla si sa s poznámkami, resp. obvineniami, že si zlatokopka?

Ale jasné, to je to, čo som hovorila – závisť a zákernosť ľudí. Veľakrát aj pod rôznymi článkami ľudia píšu rôzne komenty, ktoré radšej už nečítam, alebo sa skôr na nich smejem. Neexistuje, aby jedného človeka milovali všetci. Aj keď človeku nič neurobíte, niekomu sedíte, niekomu nie. Netrápia ma takíto ľudia. Nezaujíma ma to...

Ako si sa vlastne zoznámila so Slávom? Ako ťa zbalil?

Ježiš, zoznámili sme sa na koncerte Pet Shop Boys, ale detaily si nechám pre seba... (smiech)

Teraz už máte spolu dve deti, zmenil sa ti život? Ako si vychutnávaš mamičkovské povinnosti?

Áno, zmenil. Určite sa každej žene zmení život, už len to, že nie je taká flexibilná, už je to viac-menej o tých deťoch, už sa všetko prispôsobuje im, čas, cestovanie, práca, čokoľvek. Jasné, zmenil sa mi, nechcem povedať k horšiemu, práve naopak, mám pocit, že sa mi zmenil k lepšiemu. Som vďačná za to, že ich mám, robia nám veľkú radosť.

Denisa Mendrejová s prvou dcérou Grétkou.
Zobraziť galériu (17)
Denisa Mendrejová s prvou dcérou Grétkou.

Máte dve dievčatá, netúžite ešte po chlapcovi?

Ale ja vôbec nie. Ani muž nie je taký, že by bol vysadený, že musí byť chlapec. Sme radi, že máme také úžasné dievčatká a stačia mi bohato dve.

Vy nie ste ešte zobratí, plánujete svadbu?

Nie, nie sme... A zatiaľ... Už asi nie, neviem... Už to asi nepovažujem za dôležité. Ešte na začiatku, keď som otehotnela, tak som bola taká, že ježiš, aké to bude, keď nebudeme zobratí, tak som to nejako riešila... Ale teraz, keď už máme dve deti, rodinu, tak si vravím, keď to príde, tak to príde. Ale myslím si, že nám život a vzťah celkom dobre funguje aj bez toho papiera. Snáď to tak bude aj naďalej.

Predtým, ako si sa stala mamou, si pracoval aj vo Fashion Tv. Ako si na toto obdobie spomínaš? Bavila ťa práca moderátorky? Aké si mala vzťahy s dievčatami?  

To bolo tiež príjemné obdobie. To bola taká mladosť, cestovanie, stále nejaké eventy, ale tiež si myslím, že to prináleží mladším dievčatám. Teraz pri deťoch si to neviem predstaviť, že by som po nociach chodila po akciách. Už keď idem na nejakú akciu, kde som pozvaná, tak tam idem rada ako hosť, tak na hodinku-dve. Už nemám toľko času ani na prípravy, ktoré s tým súvisia. Práca moderátorky ma bavila, ja som dokonca potom moderovala aj súkromné akcie. Ja som taký komunikatívny, spoločenský človek, extrovert. Nemám s touto prácou vôbec žiadny problém. S babami sme si rozumeli, doteraz sme spolu v kontakte.

Teraz si rozbehla taký internetový biznis, ako ti to ide? Našla si sa v tom?

Úplne som sa v tom našla. Ide to tak v pohode. Primárny zámer nebol na tom ihneď zbohatnúť, ale práve to, že som mala veľa vecí, ktoré boli značkové, boli drahšie a bolo mi to ľúto hodiť do koša, alebo len tak niekomu darovať. Niektoré boli málo nosené a tých som sa potrebovala zbaviť. Niektoré bazáre boli veľmi vyťažené, s niektorými som nebola spokojná, tak som sa rozhodla, že pôjdem do toho sama. A tým, že to robím pod svojím menom, tak veľa žien mi dôveruje, že je to originál, že tá vec príde a podobne. 

Čo plánuješ v budúcnosti, čomu by si sa rada venovala?

No uvidíme, čomu sa budem venovať, či ostanem v takomto fashion biznise, alebo práve naopak rozbehnem úplne niečo iné. Takže zatiaľ sú priorita deti. Zatiaľ si neviem predstaviť, že by som na 8 hodín niekam chodila do kancelárie, deti sú ešte malé. Zatiaľ mám ešte čas.

Pred  viac ako 3 rokmi tvoj otec opustil mamu a už vtedy ste sa spolu nebavili, neskôr sa tvoj otec pobil s tvojim partnerom Slávom. Zmenilo sa odvtedy niečo? Už spolu komunikujete, alebo vôbec nie? 

Vôbec nie, nekomunikujeme. Práve naopak, kde chodí, tam ma len nepekne ohovára. Nerada by som o tom hovorila, to je asi všetko k tej téme.

Videl tvoj otec vaše dcérky, stretáva sa s vnučkami?

Nie, nestretáva sa, nemá záujem, nekomunikuje.

Pomáha ti niekto s dievčatami, alebo si na ne sama? 

Mamina moja, môj anjel. Keby som nemala mamu, tak neviem, asi by som veľa vecí nestíhala. Tak by som ani tento rozhovor nebola schopná urobiť. Aj teraz je s Hankou.

Máš nejakú výpomoc v domácnosti, alebo si klasická mamička, ktorá musí stíhať nielen deti, ale aj domácnosť?

Doma máme pani, ktorá mi pomáha s upratovaním, máme veľký dom. Ale čo sa týka varenia a bežného poriadku, to robím všetko ja.

Rada varíš? Čo je tvoje špecialita?

Varím, lebo musím, môj muž varí, lebo chce a baví ho to. Moje špeciality sú veľmi jednoduché veci – pečené kuriatko alebo tvarohové guľky kvôli deťom, paprikáš... Také veci, ktoré sa varia/pečú samé. Slávo je taký, že rád skúša a robí rôzne špecialitky, ja musím ísť na istotu.

Ty si v lete oslávila 30tku, cítiš nejakú zmenu? Cítiš sa byť staršia? Ako si ju oslavovala?

Cítim sa úplne inak. Som stará korčuľa už. Aj som to tak ťažšie znášala tieto narodeniny, predtým som tak oslavovala a 30-tku ani neviem. Ale všetci vravia, to ešte len príde, že po 30-tke začne život, tak ja stále čakám. Už ma to prešlo, ale 30-tka bol taký zlom v mojom živote, aj keď neviem prečo. Ale na druhej strane som rada, lebo mám deti a partnera, už som do tej 30-tky všetko postíhala, iné nemajú ešte ani to, tak som rada.. Oslávili sme to, ale žiadna obrovská párty pre dvesto ľudí to nebola. Bolo to s našimi priateľmi na Malorke.

Spomenula si Malorku, vy tam často trávite leto, je to váš taký druhý domov? Prečo práve tam?

Áno, úplne by som povedala, že taký druhý domov. Neviem, prečo tam... Raz nás tam zobrali jedni známi, asi 5 rokov dozadu prvýkrát, som bola vtedy tehotná. Boli  sme tam na 2 týždne, sa nám tak veľmi zapáčilo a neskôr prišla možnosť zobrať apartmán na pol roka, po tom na rok... Sme to takto postupne predlžovali a už sme tam veľmi dlho a veľmi radi sa tam vraciame. Pokiaľ deti ešte nechodia do školy, tak to chcem využiť, že tam môžeme byť tak dlho, lebo keď už pôjde Grétka do školy, tak už začnú školské povinnosti a už ten čas budem musieť inak rozdeľovať.

Ty si známa aj svojim luxusnými kúskami, aký najdrahší kúsok vlastníš a čo to je? A aký je pre teba  možno najvzácnejší a nebol drahý...

Deti (úsmev). Čo sa týka hmotných, to nerada hovorím...

Na čom si takzvane najviac ulietavaš, čo sa týka módy – topánky, kabelky, šperky, či okuliare... Alebo niečo iné?

Topánky a kabelky, to ide ruka v ruke. Ja sa napríklad veľmi často obliekam úplne nie veľmi značkovo, nakupujem v bežných obchodoch, ktoré sú v nákupných centrách. Mám rada takéto bežnejšie značky, ktoré potom dokombinujem s tou drahšou kabelkou a topánkami a outfit vyzerá draho, ale tak to nie je (smiech). Móda je to, čo kúpiš a štýl je to, čo s tým urobíš.

Ty si vždy dokonale upravená, keď ťa stretneme na spoločenských akciách. Upravuješ a líčiš sa sama, alebo ti s tým niekto pomáha?

Veľmi záleží od akcie. Keď idem na nejakú väčšiu akciu ako Miss, tak tam mi pomáha vizážistka a kaderník. A keď je niečo menšie, tak sa upravujem sama, nemám toľko času. Veľmi sa nelíčim skôr len mihalnice a výrazný rúž.

Denisa Mendrejová bez zábran:
Zobraziť galériu (17)

Na čo mesačne míňaš najviac? Kozmetika, oblečenie...  A koľko približne?

Udržujem sa, ale nie som taká, že by som každý týždeň musela byť na kozmetike, na nechtoch a na lasery, a neviem čo. Tak celkom v norme. Skôr asi na tie topánky a kabelky, ale nedá sa povedať, že najviac mesačne, lebo ich nekupujem každý mesiac.

Máš stále skvelú postavu. Ako sa o seba staráš? Chodíš aj cvičiť? Zdravo sa stravuješ alebo máš také gény? Čo nejaké procedúry ako LPG či liposukcia... Podstúpila si niečo? Máš na to čas?

Cvičiť nechodím, ale chcem začať, už sa tým vyhrážam od minulého roka. Teraz, keď pôjdeme na Malorku, tak tam začnem cvičiť. Zdravo sa stravujem, ale mám to po mamine – moja mama má doteraz štíhle nohy, mám genetický základ a hlavne mám 2 deti, okolo ktorých lietam. Teraz som nič nepodstúpila, kedysi dávno v 2010 som bola na LPG.

Podstúpila si nejakú plastickú operáciu? Myslím, že prsia si priznala už v miss. Dala by si si ešte niečo vylepšiť alebo si spokojná? Neľutuješ to?

Podstúpila som operáciu pŕs a dva cisárske. Ale nie, iba prsia mám spravené... Mimo to nemám nič iné. Nevylučujem nič, neviem, ako budem vyzerať, keď budem staršia, možno časom, keď budem vráskavá. Ťažko dopredu hovoriť, až keď ten problém nastane, to budem riešiť. Nie som zase taká, že žena musí prirodzene starnúť a nič si nedať, pokiaľ je to v norme a vie sa upraviť aj s pomocou lekárov, prečo nie. Ale tiež nie som zástanca, že teraz sa preplastikovať, mať veľké pery a neviem čo všetko, to sa dá aj pekne urobiť, že to nik nespozná. Mne veľké pery prídu lacné a nepáči sa mi to.

Hovorí sa, že v šoubiznise neexistujú priateľstvá. Čo si ty o tom myslíš, máš nejaké kamarátky medzi známymi ženami? Ktoré?

Ja mám. Ja sa bavím napríklad s Aničkou Amenovou aj s Romanou Škamlovou, máme ešte aj rovnako staré deti. Ony sú úplne v pohode baby, ale mám aj iné kamarátky zo šoubiznisu a veľmi dobre spolu vychádzame. Mám pocit, že aj iné kamarátstvo sa rýchlo rozpadne a nemusí byť známa osoba, keď som napríklad vyhrala miss. Ale je pravda, že najlepšiu kamarátku nemám zo šoubiznisu.

Denisa Mendrejová so Slavomírom Hatinom a Gabriela Drobová s Karolom Rumanom
Zobraziť galériu (17)
Denisa Mendrejová so Slavomírom Hatinom a Gabriela Drobová s Karolom Rumanom

 

Viac o téme: Miss UniverseDenisa Mendrejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu