Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Milionársky život krásnej Slovenky: Užíva si luxus, pýši sa sexi telom!

Denisa Mendrejová si užíva život ako z rozprávky. Zobraziť galériu (12)
Denisa Mendrejová si užíva život ako z rozprávky.

BRATISLAVA – Má život ako z rozprávky! Bývalá kráľovná krásy Denisa Mendrejová (28) si užíva bohatstvo po boku známeho podnikateľa Slavomíra Hatinu ml. (40). Drahé dovolenky, luxusné auto, oblečenie či šperky jej môže závidieť nejedna rovesníčka. Blondínka, ktorá dedičovi miliónového impéria porodila dcérku Grétku, sa chváli nielen prepychom v akom žije, ale aj svojimi sexi krivkami v bikinách.

Muži slintajú, ženy závidia! Tak toto rozhodne platí o zábere, ktorý nedávno zverejnila bývalá Miss Universe 2009 Denisa Mendrejová na svojom profile na sociálnej sieti. Krásna blondína si zapózovala na jachte v bikinách a ukázala tak svoju dokonalú sexi postavičku. Pri pohľade na jej vyšportované telo by zrejme iba málokto povedal, že je mamou takmer trojročnej dcérky Grétky.  

Okrem zmyselnej postavy sa však partnerka známeho milionára rada chváli aj prepychom, v ktorom žije. Užíva si dovolenky v luxusných prímorských rezortoch alebo na jachte, vyváža sa v luxusnom aute a oblieka sa do drahých značkových kúskov. 

Ani narodeninové oslavy rodinky nie sú ako bežné žúry, čoho svedkom sme boli iba nedávno, keď Hatina ml. oslavoval štyridsiatku a dostal ako jeden z darčekov hasičské auto.  No život doslova ako z rozprávky... Taký by brali asi mnohí. 


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu