Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hľadanie novej tváre Markízy skončilo podrazom: Diváci v šoku... Všetko je úplne inak!

Markíza koncom minulého roka hľadala novú tvár do Počasia. Zobraziť galériu (7)
Markíza koncom minulého roka hľadala novú tvár do Počasia. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Po tom, čo Markíza potvrdila, že tehotnú Zlaticu Puškárovú (39) v kresle moderátora Televíznych novín nahradí rosnička Lenka Vavrinčíková (29), sa riešilo, kto zas brunetku zastúpi v Počasí. V týchto dňoch televízia už zverejnila meno... A nie jedno, ale rovno dve mená nových rosničiek. To však mnohí môžu považovať za podraz. Všetko je totiž úplne inak, ako to bolo plánované!

Keď sa začiatkom novembra prevalilo, že dlhoročná tvár markizáckeho spravodajstva Zlatica Puškárová je tehotná, bolo jasné, že čoskoro za ňu televízia bude musieť nájsť náhradu. Prácu snov v Televíznych novinách napokon dostala Lenka Vavrinčíková. Presne tak, ako sa po jej úspechu v šou Tvoja tvár znie povedome predpokladalo.


Dostala Puškárovej džob: Aha, kto nahradí Zlaticu v Televíznych novinách! 


Problém chýbajúceho moderátora sa tak presunul zo spravodajstva na Počasie. A dnes už je známe aj to, kto pred mapou Slovenska brunetku nahradí. V týchto dňoch Markíza zverejnila meno nie jednej, ale rovno dvoch nových rosničiek. Do tímu k rokmi ostrieľanej Mirke Almásy pribudnú brunetky Lenka Debnárová a Katarína Kulová, ktoré v televízii pracujú už roky. 

Tento fakt však mnohí diváci môžu považovať za podraz. Veď nie je to tak dávno, čo televízia na svojom profile na sociálnej sieti Facebook zverejnila výzvu, že do Počasia hľadá novú tvár... Nie však ženu, ale muža. „Hľadáme mužov s príjemným vystupovaním, pozitívnou energiou a peknou slovenčinou, ktorí by radi prinášame predpoveď počasia do slovenských domácností,“ písalo sa v polovici novembra na webe. 

Napokon však televízia stavila predsa len na starý osvedčený model a pred kamerami namiesto plánovaného muža, bude predpoveď počasia prinášať opäť žena... Teda rovno tri. No ale čo na to hovoria tí páni, ktorí si robili nádeje? Ktovie, možno ich televízia v budúcnosti obsadí do inej relácie alebo sa rosničkový tím rozrastie aj o štvrtého člena. Nechajme sa prekvapiť. 

Nová trojica moderátoriek markizáckeho Počasia - (zľava) Lenka Debnárová, dlhoročná stálica Mirka Almásy a Katarína Kulová.
Zobraziť galériu (7)
Nová trojica moderátoriek markizáckeho Počasia - (zľava) Lenka Debnárová, dlhoročná stálica Mirka Almásy a Katarína Kulová.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu