Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nevydarený štart a krvavé zábery: Markizácka novinka rozdelila divákov!

Čerstvo narodené bábätko v šou Baby boom Zobraziť galériu (6)
Čerstvo narodené bábätko v šou Baby boom

BRATISLAVA - Televízia Markíza v utorok spustila novú reláciu Baby boom. Reakcie pred jej začiatkom boli rozporuplné a štart televízii bohužiaľ pokazila technická chyba, na ktorú sa sťažovalo mnoho divákov. Tí so slabším žalúdkom zas určite ťažšie predýchavali krvavé zábery priamo z pôrodných sál.

Televízia Markíza si na utorok pripravila šou, aká na Slovensku ešte nebola. Ešte predtým, než sa novinka dostala do vysielania, mnohým sa myšlienka autentických záberov z pôrodov nepozdávala. Televízia sa však bránila tým, že cieľom programu nie sú intímne a naturálne zábery. „Nie je to klasická reality šou. Ide o jedinečnú sériu príbehov, ktoré sú hlavne o láske a silných emóciách pri príchode malého človiečika na svet. Táto relácia bola v zahraničí dokonca ocenená prestížnymi cenami,” reagovali kompetentní na Instagrame ku kritike, že tento námet je už trochu cez čiaru. 

Diváci si teda sadali k obrazovkám s veľkými očakávaniami, premiéra však spočiatku nevyzerala práve najlepšie. Zážitok totiž rušil anglický zvuk v pozadí. Podľa našich informácií táto situácia televíziu dosť potrápila, keďže program natáčaný v Galante žiadnu cudzojazyčnú stopu neobsahoval. Podľa niektorých názorov sa žlto-modrým do relácie zamiešal záznam zo Super Bowlu. V Záhorskej Bystrici sa nakoniec problém podarilo vyriešiť a ľuďom pri obrazovkách sa ospravedlnili na sociálnych sieťach. 

Na tých so slabším žalúdkom však čakalo ešte ďalšie prekvapenie. Hoci bola šou nakrúcaná naozaj pomerne citlivo a mamičky sa nemuseli báť, že uniknú nejaké intímne zábery, krvi sa záznam úplne nevyhol. Kamery totiž nasnímali bábätká okamžite po narodení a pri cisárskom reze nechýbal ani pohľad na výmenu krvavého tampónu za čistý. 

A tak sa Slovensko rozdelilo na dva tábory - v jednom sú najmä mamičky, ktoré si vďaka relácii zaspomínali na najkrajšie chvíle vo svojom živote a všetko emocionálne prežívali s rodičkami na obrazovkách. Tábor kritikov vyčíta relácii to, že ide o naozaj intímne chvíle každej rodiny a do televízie to nepatrí a jedna časť si dokonca myslí, že zobrazenie pôrodov zapôsobí na bezdetné ženy antikoncepčne a po zhliadnutí týchto záberov sa do rodenia detí hrnúť nebudú. Čo si myslíte vy? Vyjadrite sa v diskusii. 

Viac o téme: Baby boom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu