Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známy zabávač je na tom zle: Po mŕtvici infarkt... Skončil na JIS-ke!

Petr Novotný Zobraziť galériu (4)
Petr Novotný (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Stav zabávača Petra Novotného (69) sa v poslednom období výrazne zhoršil. Známy Čech, ktorý už tri roky bojuje s následkami mŕtvice, sa náhle ocitol v nemocnici na jednotke intenzívnej starostlivosti. K zdravotným problémom, ktoré sa s ním už dlhšie ťahajú, sa teraz navyše pridružili aj komplikácie so srdcom.

Známy zabávač Petr Novotný pred tromi rokmi prekonal mŕtvicu, po ktorej sa musel náhle podrobiť operácii. Zdravotné problémy sa s ním však ťahajú dodnes. 


Zabávač Petr Novotný mal mŕtvicu: Jeho stav je vážny! 


Aktuálne sa navyše jeho stav ešte zhoršil. Až tak, že koncom roka známy Čech skončil v nemocnici na jednotke intenzívnej starostlivosti. 

„Tatovi sa priťažilo v dôsledku celkovej slabosti, ktorá ho trápila cez Vianoce, sanitku privolala jeho lekárka, ktorá u nás bola na kontrole. Trošku nám lavíroval celý december, ale zhoršilo sa to až s úmrtím kamaráta zo skupiny Fešáci Honzu Turka,“ prezradil pre médiá zabávačov syn Pavel Novotný.

No a v týchto dňoch sa k tomu všetkému pridružili aj komplikácie so srdcom. Hovorí sa dokonca o infarkte. Podľa informácií českého denníka Aha! je totiž humorista hospitalizovaný v Kardiocentre Ústrednej vojenskej nemocnice, kde ležia len pacienti po infarkte.

To napokon potvrdil aj Petrov syn. „Áno, previezli ho na kardiológiu, dozvedel som sa to práve pred chvíľou,“ povedal v nedeľu pre Blesk Novotný mladší. „Už vieme, že to prežije - a to je hlavné. Musíme ho upokojovať. A možno ho o týždeň pustia domov,“ dodal. Prajeme skoré uzdravenie! 

Viac o téme: Petr Novotný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu