Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Známy slovenský DJ EKG účastníkom tragickej nehody: Jeho auto totálne na šrot a on...!

DJ EKG skončil po vážnej autonehode v nemocnici. Zobraziť galériu (7)
DJ EKG skončil po vážnej autonehode v nemocnici. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Známy slovenský DJ Miroslav Ecker (33) alias DJ EKG mal vážnu autonehodu. Na rýchlostnej ceste R1 do neho čelne narazilo auto, ktoré išlo v protismere. Známy Slovák a jeho dve spolujazdkyne sú v nemocnici a čaká ich niekoľko operácií. Vodič, ktorý haváriu spôsobil, na mieste zomrel.

Informácia o nehode sa objavila aj na oficiálnom Facebooku známeho slovenského DJ-a. „Ako to už chodí, zlá správa ide ruka v ruke s tou dobrou. Tá zlá znie, že Mirko s priateľkou a kamarátkou mal vážnu autonehodu, čelnú zrážku s autom v protismere. Tá dobrá, chválabohu, je tá, že i keď si to odniesli nejaké tie stavce a kosti, všetci sú viac-menej v poriadku,“ informoval fanúšikov Ľubo Syky Sýkora. 

Známy Slovák sa aktuálne nachádza so siedmimi zlomeninami v nemocnici a čaká ho niekoľko operácií a následná rehabilitácia. „Napriek tomu ho však neopúšťa optimizmus a zmysel pre humor a verím, že nasledujúce info vám už bude podávať osobne,“ dodal Sýkora. 

Ako informuje jojkársky magazín Top star, červené Audi prešlo v protismere viac ako 10 kilometrov a potom prišlo k čelnej zrážke. „Vodič Audi jazdiaci v protismere sa čelne zrazil s vozidlom BMW,“ povedala pre Tv Joj hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica Mária Faltániová. Prajeme skoré uzdravenie! 

Takto dopadli autá po čelnej zrážke na rýchlostnej ceste R1.
Zobraziť galériu (7)
Takto dopadli autá po čelnej zrážke na rýchlostnej ceste R1.  (Zdroj: TV JOJ)

Známy slovenský DJ EKG
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: DJ EKG
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu