Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Farkašová po prevalení rozchodu: Aha, už bozkáva iného!

Kristína Farkašová Zobraziť galériu (6)
Kristína Farkašová

BRATISLAVA – Prekvapila! Talentovaná herečka Kristína Farkašová (34) nám iba nedávno priznala rozchod po 6 rokoch vzťahu s otcom svojich dvojičiek - reportérom Jurajom Hajdinom (40). A už bola videná, ako bozkáva iného...

Kristína Farkašová je nielen skvelá herečka, spisovateľka, ale aj mama trojročných dvojičiek Matildy a Ely, ktorá nedávno priznala rozchod s partnerom Jurajom Hajdinom. Ich vzťah už bol dlhší čas v troskách, no rozchod nám priznala iba nedávno. Napriek tomu už bola videná ako bozkáva iného muža.

Nejde však o žiadnu novú romancu, ale o kamaráta, speváka Mira Jaroša. Tomu pred pár dňami krstila nový album Tešíme sa na Ježiška, za ktorý si známy Slovák nedávno prevzal aj platinovú platňu. A pri tej príležitosti ho Kristína pobozkala na líce.

A prečo práve Farkašová krstila Jarošov album? „V prvom rade jej dievčatá Matilda a Ela sú Mirove fanúšičky, celý album už poznajú naspamäť a na krste pekne pospevovali a tancovali o dušu,“ prezradil Topkám Jarošov manažér Michal Šefčík, ktorý sa určite potešil aj tomu, že z vianočného albumu sa doposiaľ predalo dokonca viac kusov ako z novinky rapera Rytmusa. 

 Album Tešíme sa na Ježiška Mirovi doslova zmenil život. „Bol to môj sen, nahrať vianočný album. To, že sa bude tak dobre predávať a ľudia ho tak pozitívne prijmú, je pre mňa obrovské zadosťučinenie a mám z toho naozaj radosť. Byť súčasťou najkrajších sviatkov roka v toľkých domácnostiach, je veľká pocta,” prezradil dojatý spevák, ktorý na scéne funguje už 12 rokov, no dnes mu fandia najmä mladšie ročníky.

Do zbierky mu pribudlo aj niekoľko ďalších platinových platní za tituly Presničky pre (ne)poslušné deti 1 a 2, ale aj trojnásobná platina ze predaj DVD pre (ne)poslušné deti. 

Kristína Farkašová pobozkala speváka Mira Jaroša.
Zobraziť galériu (6)
Kristína Farkašová pobozkala speváka Mira Jaroša.

Viac o téme: Kristína FarkašováMiro Jaroš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu