Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Puškárová prekvapila v priamom prenose: Aha, ako vyzerala!

Zlatica Švajdová Puškárová Zobraziť galériu (9)
Zlatica Švajdová Puškárová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Zaexperimentovala! Moderátorka markizáckeho spravodajstva Zlatica Švajdová Puškárová (39) počas víkendu prekvapila televíznych divákov. Na obraze sa objavila tak, ako ju diváci už dlho nevideli. Pozrite, ako vyzerala...

Zaspomínala si na staré časy! Tvár markizáckeho spravodajstva Zlatica Puškárová patrí k ženám, ktoré si potrpia na svoj imidž. Niet sa čo čudovať, pravidelne je na očiach mnohým televíznym divákom. Nedávno prekvapila nečakanou zmenou. Na obraze sa totiž objavila s jemne novým účesom.

Hoci sa hovorí, že zmena je život a väčšinou k lepšiemu, nemusí to tak byť vždy. Puškárová totiž v minulosti nosila účesy, ktoré jej nie vždy pristali. A to najmä tie s ofinou. No tentoraz návrat k tomuto výzoru Zlatici vyšiel, čo jej chvália aj mnohí fanúšikovia na sociálnej sieti, kde sa moderátorka pochválila aj fotkou zo spravodajstva.

„Boli časy, keď som veľmi rada nosila ofinu. Včera sme si povedali, že skúsime zaspomínať s takou polovičnou. Ofina je trošku aj otrava, či nie?“ napísala moderátorka, ktorej to na obraze podľa mnohých fanúšikov pristalo. Čo si myslíte vy?

Viac o téme: Zlatica Švajdová Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu