Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

(Česko) Slovensko má talent: Finále s nehodou, Mórovej slzy, TRAPAS na záver a... Nevyhral spevák!

Talent vyhrali Act 4 Slovakia Zobraziť galériu (15)
Talent vyhrali Act 4 Slovakia

BRATISLAVA - Finále talentovej šou prinieslo hneď niekoľko prekvapení! Do záverečného boja sa prebojoval jediný Čech, ešte aj Kirgizsko malo viac súťažiacich. Pri jednom z ich vystúpení Diana Mórová neudržala slzy a nebola schopná poriadne rozprávať. Jedno vystúpenie sa nepodarilo úplne podľa predstáv a v závere sa zistilo, že jeden zo súťažiacich mal v posledných rekapituláciách zlé hlasovacie číslo... A nakoniec sa splnilo želanie Jara Slávika - nevyhral spevák.

Táto séria Česko Slovensko má talent bola zrejme úplne iná ako tie doteraz. Do finále sa totiž prebojoval jediný Čech. Zato tam však súťažili dve tanečné skupiny z Kirgizska. Slováci predviedli až sedem čísiel. 

Hneď to druhé ale nevyšlo úplne tak, ako dievčatá z Act 4 Slovakia plánovali. Pri istej figúre totiž jedna z nich prešla až príliš blízko svojej kolegyne, drgla do nej a neudržala rovnováhu na bicykli. Aby mohla nastúpiť na ďalšiu zostavu, musela ho na určené miesto dotlačiť a opäť naň vyskočiť. Napriek tomu boli diváci nadšení a odmenili ich potleskom v stoji, Výhrady nemala ani porota. 

Všetky vystúpenia podľa porotcov mali niečo do seba, no len pri jedinom sa objavili slzy. Uplakanou tvárou zareagovala Diana Mórová na vozíčkarov z Kirgizska, ktorí súťažili s tancom pod názvom Tumar. Dojali ju tak, že sa jej ťažko rozprávalo. 

Po 10 číslach moderátori oznámili, kto získal najviac hlasov, boli to: Act 4 Slovakia, Martin Vetrák a Tumar. V samom závere sa rozhodovalo medzi prvými dvomi spomínanými. A vtedy nastal šok - hoci si diváci mysleli, že reklama zrazu išla kvôli eskalovaniu napätia, nebolo to tak. 

V Talent Aréne sa totiž zistilo, že v posledných rekapituláciách mal spevák Martin uvedené zlé hlasovacie číslo. Do finále vstúpil so štvorčíslím 9958, no v závere bolo pri jeho mene nesprávne napísané 9952. Napriek tomu však dokázal získať dosť esemesiek na to, aby sa dostal do superfinálovej dvojice, takže poradie sa dramaticky nemenilo. 

Situácia sa vyriešila záverečným 5-minútovým hlasovaním. „Budeme hlasovať odznova, vy v nasledujúcich minútach rozhodnete, kto sa stane víťazom Česko Slovensko má talent,” oznámil divákom Milan Junior Zimnýkoval. Počas tohto času moderátori oslovili porotu, kto by mal podľa nich vyhrať. Podľa Lucie Bílej chcú ľudia dobro a chcú také výkony, ktoré im pohladkajú dušu. Jaro Slávik však opakoval už niekoľký raz, že nechce za víťaza speváka. 

Nakoniec sa naplnili slová porotcovského kata. Podľa moderátorov víťazné číslo dostalo o 5000 hlasov viac ako porazený na druhom mieste. A napriek drobnej chybičke vyhrali talentované Act 4 Slovakia. „Fakt sme neuveriteľne šťastné, fakt sme to nečakali a je to ako splnený sen, je to niečo úžasné,” povedali dievčatá pre topky.sk. Tejto akrobacii sa venujú od detstva, a tak sú za tento úspech nesmierne vďačné. 

V pondelok boli v Topkách na online rozhovore. Kliknite SEM»

Video: Pozrite si, čo na víťazky hovorí Lucie Bílá.

Lucie Bílá finále

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu