Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tajomstvo jej samoty: Bílá priznala, prečo nemá chlapa!

Lucie Bílá Zobraziť galériu (5)
Lucie Bílá (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Na konte má už 19 zlatých slávikov, obrovské uznanie a peniaze. Šťastie v láske ju ale naopak na míle obchádzalo. Reč je o speváčke Lucii Bílej (50), ktorej doposiaľ nebolo dopriate nájsť svojho osudového chlapa. Prečo je táto mega úspešná žena stále sama?!

Lucie Bílá v súčasnosti prežíva naozaj pekné obdobie svojho života. Donedávna totiž hviezdila v porotcovskom kresle šou Česko Slovensko má talent, kde si získala srdcia mnohých fanúšikov nielen v Čechách, ale i na Slovensku. V uplynulých dňoch dokonca získala aj ďalšie prestížne ocenenie – bola ocenená zlatom v ankete Český slávik. 

V súkromnom živote však rocková diva až toľko šťastia rozhodne nemala. Tmavovláska má za sebou dve neúspešné manželstvá, niekoľko rozchodov a jej posledné, nie príliš vydarené vzťahy, boli dokonca s mužmi výrazne mladšími ako je ona.

Prečo táto výnimočná žena svoju osudovú lásku ešte stále nenašla? „Ja proste nevarím. Viete, prečo som sama. Ja som sa s nikým nerozišla, všetci umreli od hladu,“ vtipne poznamenala pre Topky. sk Bílá. Nuž, azda to tejto veľkej sympaťáčke, ktorej okrem iného nechýba ani zmysel pre humor, čoskoro predsa len vyjde.

Lucie Bílá prezradila, prečo je ešte stále sama.

Viac o téme: Lucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu