Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trapas moderátora Športových novín: Fuuuj, utri si nos!

Michal Hrdlička si vyrobil nechutný trapas. Zobraziť galériu (5)
Michal Hrdlička si vyrobil nechutný trapas. (Zdroj: Profimedia/Tv Nova)

PRAHA - Aj celebrity sú len ľudia! Nedávno to dokázal bývalý moderátor športového spravodajstva televízie Nova Michal Hrdlička (28). V úvode týždňa sa totiž zúčastnil slávnostného odhalenia Lego sochy tenistky Martiny Navrátilovej (60) a pred očami všetkých si vyrobil nechutný trapas. Z nosa mu totiž trčal... No fuuuj!

Stačí trocha nepozornosti a trapas je na svete! Svoje by o tom vedel rozprávať aj bývalý moderátor športového spravodajstva televízie Nova Michal Hrdlička. Pred pár dňami sa totiž zúčastnil slávnostného odhalenia sochy tenistky Martiny Navrátilovej, postavenej z Lega. No a práve tam si televízna hviezda vyrobila poriadne nechutný trapas. 

Moderátor si totiž neustrážil svoj nos a po celý čas, ako ho snímali objektívy fotoaparátov, mu z nosa trčal... Nazvime to tak, ako to je - z nosa mu visel šušeň. Známy mladík o tom po celý čas nemal ani len tušenia. No keď na túto malú chybičku krásy prišiel, stavíme sa, že sa chcel od hanby prepadnúť pod zem. Nuž čo, stáva sa!

Šporťák Michal Hrdlička si zabudol utrieť nos, a tak mu pri slávnostnom odhalení Lego sochy Martiny Navrátilovej trčal z nosa... ehm... šušeň.
Zobraziť galériu (5)
Šporťák Michal Hrdlička si zabudol utrieť nos, a tak mu pri slávnostnom odhalení Lego sochy Martiny Navrátilovej trčal z nosa... ehm... šušeň.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Michal Hrdlička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu