Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sajfova kráska ukázala pravú tvár: Pozrite, s kým sa oženil!

Veronika Ostrihoňová Zobraziť galériu (5)
Veronika Ostrihoňová (Zdroj: Instagram V.O.)

BRATISLAVA - To je ale rozdiel! S markizáckou redaktorkou Veronikou Ostrihoňovou (28) je už akosi spätá dokonalosť. Pred televíznymi kamerami sa objavuje perfektne nastajlovaná a za šarmantnú je tiež vždy, keď sa objaví v spoločnosti. Neupravená a bez akýchkoľvek farbičiek sa však táto krehká plavovláska mení na obyčajnú ženu, akých sú plné ulice.

Veronika Ostrihoňová sa pred televíznymi kamerami, ale aj na očiach verejnosti zvyčajne prezentuje ako upravená a dokonalá žena. No aj táto vždy dobre vyzerajúca blondínka má dni, kedy chce dopriať svojej pokožke oddych od zbytočných nánosov líčidiel či príkras.

A práve pri takomto momente sa Veronika v týchto dňoch zvečnila na sociálnej sieti, keď svojim fanúšikom ukázala svoju pravú tvár. Krehko pôsobiaca blondínka sa totiž tentoraz cvakla nenalíčená a strapatá.

Markizácka redaktorka síce vizuálne pripomínala skôr šedú myšku a od výraznej televíznej hviezdy mala tiež poriadne ďaleko, no na strane druhej týmto nevšedným záberom určite potešila oko nejedného zástancu prirodzenej krásy. Treba uznať, že manželka známeho spíkra Mateja „Sajfu“ Cifru sa ani vo svojej naturálnej podobe rozhodne nemá za čo hanbiť.

Veronika Ostrihoňová ukázala fanúšikom svoju pravú tvár - a to bez akéhokoľvek nánosu líčidiel a príkras.
Zobraziť galériu (5)
Veronika Ostrihoňová ukázala fanúšikom svoju pravú tvár - a to bez akéhokoľvek nánosu líčidiel a príkras.  (Zdroj: Instagram V.O.)

Viac o téme: Veronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu