Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Naživo v priamom prenose: Slávik šmátral Bílej vo výstrihu!

Lucie Bílá zaujala poriadne sexi outfitom, ktorému neodolal ani porotca Jaro Slávik. Zobraziť galériu (10)
Lucie Bílá zaujala poriadne sexi outfitom, ktorému neodolal ani porotca Jaro Slávik. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Zábavná šou Česko Slovensko má talent sa blíži ku koncu. Semifinále šiestej série bolo aj tentoraz nabité talentmi a ich fantastickými výkonmi. Okrem nápaditých vystúpení však pohľady prítomných na seba strhávala aj Lucie Bílá (50), ktorá svojimi odvážnymi šatami všetkým doslova vyrazila dych. Jej vražednému výstrihu neodolal ani speváčkin kolega Jaro Slávik (42). Pozrite, čo predvádzal rovno pred televíznymi kamerami!

Úspešná šou Česko Slovensko má talent sa pomaly blíži do svojho cieľa. Šiesta séria pokračovala v nedeľu už druhým semifinálovým kolom, ktoré bolo veľkolepé, napínavé a hlavne plné skvelých vystúpení. Podobne ako predchádzajúci týždeň rozhodovala o osude súťažiacich nielen porota, ale aj diváci svojimi SMS hlasmi.


Nečakaná zmena v jojkárskom Talente: Semifinále bez Bílej, nový porotca a... Mórovej sa do očí nikto nepozrel!


Okrem rozmanitých a miestami aj dych berúcich čísel sa však o pozornosť prítomných postarala aj speváčka a porotkyňa Lucie Bílá. Teda najmä jej odvážne šaty, v ktorých sa zlatá slávica tentoraz predstavila. Tie totiž zdobil poriadne hlboký výstrih, ktorý zvýraznil jej do očí bijúce prednosti na maximum.

No a práve to nenechalo chladného ani jej kolegu Jara Slávika, ktorý si hneď v úvode programu neodpustil poznámku na tmavovláskin sexi outfit. „Strašne nám vadí ten vlas, čo máš tu v záhrení a asi by si mala si ho dať preč,” povedal, no Češku nenechal nič urobiť, ale jej zašiel do výstrihu on sám.  „To je rozdiel medzi ňou a Mišom. A o čom sme to hovorili?“ poznamenal s narážkou na minulotýždňového spolusediaceho Michala Hudáka známy producent štýlom, akoby ho táto drobnosť úplne rozhodila. Niet sa však čomu čudovať, veď Lucie vyzerala skutočne šarmantne a jej neodolateľný look bol navyše priam hypnotizujúci. No uznajte sami!

Lucie Bílá pútala pohľady na všetky strany. Speváčkinmu hypnotizujúcemu výstrihu neodolal ani jej porotcovský kolega Jaro Slávik.
Zobraziť galériu (10)
Lucie Bílá pútala pohľady na všetky strany. Speváčkinmu hypnotizujúcemu výstrihu neodolal ani jej porotcovský kolega Jaro Slávik.  (Zdroj: TV JOJ)

 

Viac o téme: Česko Slovensko má talentLucie BíláJaro Slávik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu