Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nečakaná zmena v jojkárskom Talente: Semifinále bez Bílej, nový porotca a... Mórovej sa do očí nikto nepozrel!

Diana Mórová pútala pohľady všetkých hlbokým výstrihom a Luciu Bílú v porotcovskom kresle nahradil Michal Hudák. Zobraziť galériu (20)
Diana Mórová pútala pohľady všetkých hlbokým výstrihom a Luciu Bílú v porotcovskom kresle nahradil Michal Hudák. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už niekoľko týždňov vždy v nedeľu televízia Joj vždy prináša svojim divákom zábavu v podobe šou Česko Slovensko má talent. Naposledy sa už rozhodovalo o prvých menách, ktoré sa objavia vo veľkom finále - konalo sa totiž prvé semifinálové kolo. V tom prekvapivo na stoličke porotcu chýbala Lucie Bílá (50). Na poslednú chvíľu ju musel nahradiť herec Michal Hudák (47). A Diana Mórová (46) svojím outfitom všetkým vyrazila dych. Do očí sa jej po celý čas nikto nepozrel!

Podobne ako po minulé týždne, aj uplynulú nedeľu spestrovala divákom zábavná šou Česko Slovensko má talent. Tentokrát však o osude súťažiacich už nerozhodovala len porota, ale aj diváci - konalo sa totiž prvé semifinálové kolo a to, kto sa objaví aj vo veľkom finále, si volili okrem poroty aj Slováci svojimi SMS hlasmi.

Hneď v úvode však na fanúšikov čakalo prekvapenie - na stoličke porotcu totiž nesedela Češka, bez ktorej si šou už nevieme ani predstaviť, ale herec Michal Hudák. Luciu Bílú totiž už niekoľko dní trápi nepríjemný zápal pľúc, kvôli ktorému musela zrušiť aj naplánované koncerty v Prahe a napokon aj odvolať natáčanie jojkárskeho Talentu. 

„Lucie Bílá, bohužiaľ, na prvom semifinále zo zdravotných dôvodov chýbala. Štvrtým porotcom bol výnimočne herec a moderátor Michal Hudák,“ povedala pre Topky.sk hovorkyňa televízie Joj Lucia Kulihová. No známa tmavovláska zrejme do poslednej chvíle dúfala, že sa jej zdravotný stav zlepší - to, že sa nezúčastní prvého semifinále, totiž podľa našich informácií oznámila Jojke len v sobotu. 

Všetku pozornosť tak počas večera na seba strhávala jediná žena porotcovskej štvorky Diana Mórová. Tá mala na sebe také sexi šaty, že jej vražedne hlboký dekolt zhypnotizoval zrejme každého muža. Do očí sa jej počas celého večera bez pochýb nikto nepozrel. Veď pozrite!

Z prvého semifinálového kola do veľkého finále poslali diváci svojimi hlasmi tanečnú skupinu Dacecool crew, ktorá na pódiu skombinovala prvky latina a hip hopu. Porota mala potom vybrať z dvojice kúzelník Tomasiano a Strong Brothers. Voľba to bola ťažká, a preto sa rozhodli, že na poslednú chvíľu zmenia pravidlá - postúpili tak obe čísla. 

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu