Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vychudnuté telo a natlačené prsia: Bývalá hviezda Ďurianová po čase opäť v spoločnosti!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (15)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Uff! Pred pár dňami sa v jednom z luxusných hotelov v centre Bratislavy konala módna prehliadka kožuchov. Jej tvárou je už niekoľko rokov bývalá televízna hviezda Marianna Ďurianová (39) - na nedávnom podujatí preto nemohla chýbať. V spoločnosti blondínka pútala pozornosť vychudnutou postavou a pohľady prítomných pánov pútal dekolt s natlačenými prsiami!

Každý rok už tradične otvára zimnú sezónu prehliadka kožuchov. Tá tohtoročná sa konala začiatkom týždňa v jednom z luxusných hotelov v centre Bratislavy. A ujsť si ju nenechalo veľké množstvo známych tvárí. Medzi nimi nemohla chýbať ani samotná tvár módnej šou - bývalá moderátorská hviezda Marianna Ďurianová. 

V spoločnosti sa objavila po dlhom čase a mnohých prekvapila svojou viditeľne vychudnutou postavou. Tenučké ruky a nohy jej trčali spod šiat, ktoré len podškrtli jej ultra štíhlu líniu. Pánov však určite oveľa viac ako jej nízka hmotnosť upútal blondínkin naprataný dekolt. Prsia v ňom mala totiž tak natlačené, že by sa doň nezmestilo už ani zrnko piesku navyše. Bez pochýb sa o to postarala čierna čipkovaná podprsenka, ktorá jej z hlbokých výstrihov trčala. 

Okrem už spomínanej sa na akcii objavila aj moderátorka Karin Majtánová s partnerom Petrom, herečka Katarína Hasprová, 2. vicemiss Slovensko 2015 a najkrajšia žena Európy Petra Denková či Mariannina sestra Darina. Akciu moderovali herci a životní partneri Karin Olasová a Přemysl Boublík.

Marianna Ďurianová predviedla na móle doslova natlačený dekolt.
Zobraziť galériu (15)
Marianna Ďurianová predviedla na móle doslova natlačený dekolt.  (Zdroj: Topky.sk)

Marianna Ďurianová pútala počas večera pozornosť chudučkou postavou.
Zobraziť galériu (15)
Marianna Ďurianová pútala počas večera pozornosť chudučkou postavou.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu