Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďurianová bude na smiech... A nielen ona!

Moderátorka Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (4)
Moderátorka Marianna Ďurianová (Zdroj: Jan zEMIAR)

BRATISLAVA – O zábavu budú mať postarané! Reč je o rodine moderátorky Marianny Ďurianovej (39), ktorá si na Vianoce pre blízkych pripravila poriadne prekvapenie. A bude zrejme na smiech nielen ona, ale aj jej rodina...

Bývalá markizácka hviezda Marianna Ďurianová roky pôsobila v serióznom spravodajstve. Lenže zrejme iba málokto vie, že blondínka má skvelý zmysel pre humor. Vie sa poriadne odviazať a urobiť si žarty nielen z iných, ale aj zo seba. Príkladom sú aj tohtoročné Vianoce, počas ktorých sa chce moderátorka najmä smiať a zabávať.

„Tento rok som to poňala veselo, takže som nakúpila celej rodine tričká, kde sú rôzne postavičky, snehuliaci, elfovia, rôzne nápisy. Napríklad ja som si kúpila, kde je napísané prosecco ho ho ho, tak som si povedala, že bude to veselé tento rok,“ povedala so smiechom topkám Ďurianová.

Zisťovali sme, či majú v rodine zaužívané aj nejaké tradície. „Ani nie, žiadne zásadne. Skôr tam ide o to, aby bola dobrá atmosféra počas celého dňa. Budeme si vypekať, vyvárať od rána a púšťať skvelé vianočné piesne,“ odvetila Marianna, ktorá priznala aj to, čo nesmie u nich chýbať na štedrovečernom stole.

„My máme tradične kapustnicu, máme kapra a zemiakový majonézový šalát, ale ja sa priznám, že príliš kapra neobľubujem, pre niekoľkých členov rodiny budem robiť aljašskú tresku na masle, je to bez kosti aj pre deti lepšie. Máme koláče, máme varený hrach, to je také netradičné, máme opekance s makom alebo tvarohom a množstvo zákuskov,“ odvetila známa blondínka.

Kto by to bol povedal, že je taká vynikajúca kuchárka... „To ja nie, to mama. To zase by som si nechcela zobrať jej zásluhy, to určite nie. Ja akože – ok varím, ale nie je to moja záľuba, to pečenie skôr, to ma baví,“ priznala exmarkizáčka, ktorá síce Ježiškovi nepísala, ale priznala, čo si od neho praje: „Pre mňa, možno to akokoľvek klišoidne bude znieť, je najväčšia túžba, aby sme boli zdraví a aby sme sa znova o rok stretli pri tom vianočnom stole tak, ako to bude aj tento rok.“ Vo videu sa dozviete i to, ako bude tráviť Silvester.

Marianna Ďurianová o Vianociach

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu