Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kruté bolesti a hospitalitácia: Slovenská miss to prehnala... Operácia!

Miss Universe SR 2006 Judita Hrubyová Zobraziť galériu (5)
Miss Universe SR 2006 Judita Hrubyová

BARDEJOV - Musela pod nôž! Judita Hrubyová (30) sa v roku 2006 stala Miss Universe SR a od tých čias nič nestratila na svojich pôvaboch. Vo forme sa udržiava aj cvičením, nedávno to s ním však tak prehnala, že si ublížila. Brunetka bola hospitalizovaná a musela sa podrobiť operácii pruhu.

Judita Hrubyová sa nepohybuje medzi bratislavskou smotánkou, no znalcom krásy je známa. V roku 2006 totiž žískala korunku pre kráľovnú krásy.

Od súťaže Miss Universe SR 2006 uplynulo 10 rokov a brunetka je stále rovnako krásna. Momentálne však neprežíva práve najlepšie obdobie. Podľa nášho zdroja ju totiž museli hospitalizovať a operovať. 

Judita nám túto informáciu potvrdila. V bolestiach trpela kvôli tomu, že sa snažila udržiavať v kondícii. Len akosi prekročila mieru. „Operovali mi herniu – pruh. Pri cvičení v posilňovni som to prehnala a výsledkom bola hospitalizácia. Doktor Mihaľ – zástupca chirurgie ma zoperoval laparoskopicky a naozaj som vďačná celému tímu, pretože sa zotavujem rýchlo, i keď si tak skoro nezacvičím,” povedala nám brunetka. 

Operácii sa podrobila minulý piatok a bezprostredne po nej sa cítila naozaj hrozne. „Ja, keďže som citlivka, tak ma to nielen bolelo, ale po operácii hneď po prebudení z narkózy som dosť zvracala. Museli mi dať pár injekcií, až potom sa telo upokojilo,” prezradila nám Hrubyová, ktorej by mali práve dnes vybrať stehy. 

 

 

Viac o téme: Judita Hrubyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu