Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vulgárna modelka, odhalené bradavky a nohavičky vonku: Móda po slovensky!

Vulgárna Soňa Štefková a modelky ukázali bradavky aj nohavičky. Zobraziť galériu (23)
Vulgárna Soňa Štefková a modelky ukázali bradavky aj nohavičky. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bolo sa na čo pozerať! V bratislavskej Starej tržnici v stredu večer odštartoval trojdňový maratón módnych prehliadok s názvom Fashion Live! A prišlo si ho vychutnať mnoho známych osobností. Medzi nimi aj úspešná slovenská modelka Soňa Štefková (28). Tá v spoločnosti pútala pozornosť vulgárnym nápisom na kabelke. Nebola však jediná, ktorá na seba strhávala pozornosť prítomných - modelky na móle totiž ukazovali nahé bradavky a odhalené nohavičky. Pozrite!

V stredu večer naše hlavné mesto opäť ovládla móda. V Starej tržnici totiž odštartovala trojdňová šou s názvom Fashion Live! Ako je už zvykom, prehliadka prilákala do spoločnosti obrovské množstvo známych osobností. No a niektoré z nich doslova strhávali pozornosť všetkých. 

Konkrétne modelka Soňa Štefková, ktorá žne úspechy v zahraničí, prekvapila prítomných vulgárnosťou. Do spoločnosti totiž dorazila s kabelkou v ruke, ktorá mala na sebe skutočne pikantný nápis v angličtine. „F*** me, I'm famous,“ svietili na tmavej kabelke veľavravné slová. Zrejme netreba nejako obzvlášť prízvukovať, že za hviezdičkami sa skrýva slovo Fuck, ktoré znamená... To vie azda každý.

Dosť pozornosti si užili aj modelky na móle. Najmä dve, ktoré odhalili aj to najintímnejšie. Veď zatiaľ čo jedna vďaka odvážnemu modelu ukázala všetkým svoje nohavičky, druhej spod priesvitných „šiat“ presvitali odhalené bradavky. No, byť modelkou chce jednoznačne veľa odvahy!

Soňa Štefková prišla na Fashion Live! s vulgárnou kabelkou, modelky na móle ukazovali nahé bradavky a odhalené nohavičky.
Zobraziť galériu (23)
Soňa Štefková prišla na Fashion Live! s vulgárnou kabelkou, modelky na móle ukazovali nahé bradavky a odhalené nohavičky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu