Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Talenty Východného Slovenska pokračujú vo svojom predstavovaní

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: PR, primi evening)

Už sme si pomaličky zvykli, že posledný štvrtok v mesiaci sa v srdci Košíc, na Kováčskej 2 koná večierok PRIMI EVENING pre každého, komu niesú umenie a kultúra cudzie. Od októbra sľubujú organizátori z agentúry Cherry&Cherry tento košický večierok dokonca už každý druhý štvrtok. Takže dva krát do mesiaca sa bude v tejto útulnej prevádzke diať niečo výnimočné. Konkrétne 20. a 27. Októbra sa vidíme v Primi Košice na prehliadkach.

Začalo to módnou návrhárkou Jankou Jurčenko s misskami Slovenska, pokračovalo super-talentovanou speváčkou s exotickým menom LINA MAYER, ktorá je tiež z východu. No a do tretice bola na rade opäť šikovná východniarka. Multitalent, profesionálna tanečníčka, no v posledných rokoch hlavne popredná dizajnérka a módna návrhárka trendovej značky CARPE DM, Dobrava Míčka. Na jej modely sa prišla košická verejnosť pozrieť na konci septembra. Odpredvádzali sa hneď vo viacerých vstupoch na modelkách skrášlených profesionálmi z košického Salónu Vogue. Dobrava nám navyše prezradila aj pár tajomstiev zo svojej aktuálnej tvorby. Okrem iných sme si totiž všimli, že obliekla aj Majka Spirita v jeho najnovších klipoch. Je už dobrým zvykom, že PRIMI EVENING je vyrezervovaný do poslednej stoličky. Máme vážne podozrenie, že za to môže nielen populárny rezident DJ Pepo, ale aj veľký záujem Košickej spoločnosti o kultúru a umenie.

Po známych skladbách od Lina Mayer: Personal sky a Nothing na PRIMI EVENING v augustovom unpluggde a septembrovej pohodlnej móde od značky Carpe DM si užijeme 20.októbra prehliadku halloweenskych kostýmov od Tina kreatív a krásnu prehliadku šiat od Izabely Komjati týždeň na to, 27. 10. Viac info na známom linku:

https://www.facebook.com/kosicefashion/

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu