Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TOP Slovenka ukázala podprsenku, Vitteková megaprsia a Kočišova žena? Fúúúha!

Zľava: Alexandra Gachulincová, Patrícia Vitteková, Nela Kočišová Zobraziť galériu (23)
Zľava: Alexandra Gachulincová, Patrícia Vitteková, Nela Kočišová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Módny večer! V stredu sa v jednej z bratislavských podzemných garáží konala originálna fashion šou slovenského návrhára Fera Mikloška (40). Zaujímavé podujatie prilákalo do spoločnosti veľa známych osobností a mnohé z nich sa stali centrom pozornosti. Napríklad taká topmodelka Alexandra Gachulincová (25) ukázala trčiacu podprsenku, Patrícia Vitteková (36) vo výstrihu svoje megaprsia a manželka moderátora Petra Kočiša (51)? Veď pozrite!

Milovníci módy si v stredu večer prišli na svoje. V jednej z podzemných garáží v Bratislave sa totiž konala dlhoočakávaná šou slovenského návrhára Fera Mikloška, ktorý predstavil svoju kolekciu na tohtoročnú jeseň a zimu. Hitmi aktuálnej sezóny sa do spoločnosti prišli inšpirovať mnohé známe osobnosti slovenského šoubiznisu. No a niektoré z nich pútali svojou vizážou pozornosť všetkých.

Slovenská topmodelka Alexandra Gachulincová sa napríklad postarala o rozruch svojou trčiacou podprsenkou. Veď hoci mala na sebe zavinovacie šaty či vestu, po bokoch mala módny kúsok tak hlboko vykrojený, že sa všetkým naskytol pohľad na jej tmavú spodnú bielizeň. 

Prednosti vystavila na obdiv aj Patrícia Vitteková. Tá síce na sebe mala elegantné sako, no pod to si dala len akýsi priesvitný sieťovaný top. Keď sa tmavovláska dala do mierneho predklonu, všetci si tak mohli vychutnať nerušený pohľad na jej megaprsia. 

No a zahanbiť sa nenechala ani manželka slovenského moderátora Petra Kočiša, Nela. Na módnu šou totiž dorazila v zaujímavom tope, ktorý bol v spodnej časti úplne priesvitný. Plavovláska tak v spoločnosti predviedla svoje ploché bruško, za ktoré by sa nemusela hanbiť ani ktorákoľvek modelka. Veď pozrite sami! 

Fotky z módnej prehliadky Fera Mikloška nájdete v našej GALÉRII!

Viac o téme: Patrícia VittekováPeter Kočiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu