Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sajfa si kopol do Rozborila: Je to citový vydierač!

Matej Sajfa Cifra si kopol do Vila Rozborila. Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra si kopol do Vila Rozborila.

BRATISLAVA – Nedával si servítku pred ústa! Moderátor Matej Sajfa Cifra (37) je známy svojou prostorekosťou. Neraz svojou poznámkou mnohých urazí. Tentoraz si zobral na mušku známeho moderátora Vila Rozborila (49), do ktorého si poriadne kopol verejne na sociálnej sieti. Pozrite, ako mu naložil!

Nešetril ho! Obľúbený a svojrázny moderátor Fun rádia Matej Sajfa Cifra sa opäť predviedol. Na svojom profile na sociálnej sieti si rypol do známeho moderátora Vila Rozborila. Ten už roky uvádza emotívnu televíznu šou V siedmom  nebi, ktorá plní ľuďom mnohé sny. Dnes večer odštartuje podobný formát aj na verejnoprávnej RTVS s názvom Strom želaní, ktorú bude moderovať práve Sajfa.

 „Robil som už v TV všeličo, ale za týmto si fakt stojím! Kuknite v sobotu po 20-tej RTVS. Deti želajú niečo pekné dospelákom. Žiaden Vilo R. Nebojte sa. Čistá emócia. Žiadne vydieračky,“ napísal Sajfa k fotografii, čím si dosť okato kopol do Rozborila. Fanúšikov chcel zrejme upozorniť, že sa nemusia báť, že bude niekoho v novom programe citovo vydierať, ako to podľa mnohých vraj robí jeho kolega. Nechajme sa prekvapiť, ako to v novej relácii pôjde práve Sajfovi. Len aby si potom do neho nerypol naopak Rozboril...

Sajfa si rypol do Rozborila.
Zobraziť galériu (6)
Sajfa si rypol do Rozborila.

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu