Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Totálny hyenizmus! Rozboril »svedkom« odporného zverstva: Z tohto príde zle aj vám!

Vilo Rozboril bol svedkom šialeného hyenizmu. Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril bol svedkom šialeného hyenizmu.

BRATISLAVA - Obľúbená relácia V siedmom nebi sa aj dnes večer pripomenie svojím fanúšikom troma silnými príbehmi. V jednom z nich sa predstaví osudom skúšaná žena, ktorej život nebol ani z ďaleka prechádzka ružovou záhradou. 40-ročná Edita totiž už v detstve prežívala hotové peklo na zemi. Z totálneho zverstva a nekončiaceho sa hyenizmu bol poriadne znechutený aj samotný Vilo Rozboril (49)!

Televízni diváci budú aj dnes večer svedkami emóciami nabitej relácie V siedmom nebi. Ústrednou postavou bude tentoraz žena, s ktorou sa život vôbec nemaznal. 40-ročnú Editu totiž už v útlom veku týral a znásilňoval vlastný otec. Potužený alkoholom jej nie raz uštedril kopance, prestrelil koleno a často búchal hlavu o stenu, čoho dôsledkom by mali byť podľa jej slov aj ťažké zdravotné problémy, ktoré sa s ňou ťahajú až dodnes.


Vrchol bezcitnosti! Znechutený Rozboril so slzami v očiach: Nebyť jojkárov, tak...


„Ja pochádzam z týranej rodiny. Keď som mala 9 rokov, tak ma otec znásilnil, to bolo do mojich 16-tich rokov. Mama vedela o tom, no nesmela nič povedať. Zažila som aj množstvo kopancov. V 12-tich mi prestrelil koleno. Otec, keď mal vypité, tak ma chytil za vlasy a búchal o stenu. Zničený mám mozog po toľkých bitkách,“ tvrdí so strachom v očiach Edita, ktorej koleso osudu prinieslo však aj ďalšie rany do života.

Utrápenej Slovenke diagnostikovali nielen Parkinsona, Alzhaimera, ale prekonala i porážku a pred 9 rokmi jej dokonca našli aj neoperovateľný nádor na mozgu. Následkom toho má Edita ochrnutú ľavú stranu a niekedy nespoznáva ani vlastné deti, nepočuje na jedno ucho, na jedno oko nevidí a učí sa nanovo čítať, či písať.

Zverstvo svojho otca, či trpké facky od života znášala žena natoľko ťažko, že sa dokonca pokúsila až dva razy o samovraždu. „Neprajem nikomu sťahovať vlastnú mamu dvakrát dole, keď sa chce obesiť pred vašimi očami. Napíše vám list na rozlúčku. Druhýkrát vo vani pred 4-ročným dieťaťom. Neprajem to nikomu zažiť. Kebyže prídem o minútu neskôr, už som v detskom domove,“ smutne skonštatovala jej 19-ročná dcéra Eva.

To však ani z ďaleka nebolo všetko. Pre dlžoby tejto ťažko chorej žene zablokovali všetky prístupy k účtom a zabránili jej tak akýkoľvek kontakt s vlastnými peniazmi. Z totálneho hyenizmu bol znechutený aj samotný moderátor relácie - Vilo Rozboril, ktorý nad vzniknutou situáciou len nechápavo krúti hlavou: „Šialený hyenizmus. Ste totálny invalid a banka vám na základe exekútora zablokuje účet a vy sa neviete dostať ani k peniazom na vlastné dieťa či lieky a pol roka ste na nule. Je hrozné, že štát tieto svinstvá toleruje a tvári sa, že je sociálny."

Editini najbližší sa jej preto snažia všemožne pomôcť a to najmä s výchovou jej len 5-ročného syna Robka, ktorého chcú na základe týchto neľahkých okolností, zveriť do opatery jeho sestry Evy. Či sa tento sen podarí kompetentným napokon uskutočniť, uvidíte už dnes večer na Jojke.

Viac o téme: Vilo RozborilV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu