Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Plány Jojky odhalené: Do novej šou lanárili zabudnuté tváre i veľké hviezdy!

Tv Joj Zobraziť galériu (6)
Tv Joj (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Máme sa na čo tešiť! Televízia Joj pripravuje čoskoro novú šou, a tak nedávno spustila konkurz. Na ten zavolali aj známe tváre, ktoré pekných pár rokov nežijú v žiare reflektorov, ale aj hviezdy, ktorých mená sú divákom dobre známe. Pozrite, koho sa snaží Jojka zlanáriť!

Zalovia v starých vodách alebo stavia na istotu?! Pomaličky sa končí leto a televízie už pripravujú pre svojich divákov nové relácie. Ani na Kolibe nezaháľajú a chystajú niekoľko nových šou. Do jednej z nich, ktorá má byť v štýle zoznamky, dokonca oslovili aj tváre, o ktorých nebolo dlhšie v šoubiznise počuť. 

Podľa našich informácií je jednou z nich aj herec a spevák Karol Csino. Toho si diváci môžu pamätať z jojkárskej šou Celebrity Camp, kde spolu s ďalšími známymi osobnosťami bojoval o lukratívnu finančnú výhru. Hoci sa na niekoľko rokov kvôli štúdiu stiahol do úzadia a na obrazovkách ani večierkoch o ňom nebolo počuť, teraz opäť skúša šťastie na televíznych obrazovkách.

„Karol Csino sa spolu s ďalšími známymi tvárami zúčastnil kastingu do nových relácii, ktoré pripravujeme,“ potvrdila nám naše informácie, ktoré sa už dlhšie šírili chodbami televízie, Katarína Nosková z PR oddelenie televízie Joj. Aké ďalšie osobnosti to boli, nechceli v televízii konkretizovať. Ani samotný Karol toho veľa nechcel prezradiť. „Áno, zúčastnil som sa aj ja kastingu, ale výsledky ešte neviem, tie majú byť známe koncom augusta. Ale nechcem o tom veľmi hovoriť, keďže kastigu sa zúčastnilo určite veľa známych tvári,“ povedal pre topky herec, ktorý by sa ponuke určite potešil.

Nám sa však podarilo zistiť, že okrem zabudnutých známych tvári, sa v súvislosti s týmto projektom skloňovali aj oveľa známejšie mená, ako napríklad Barbora Rakovská či bývalý moderátor a neskôr aj porotca obľúbenej jojkárskej šou Česko Slovensko má Talent - Čech Jakub Prachař. Nechajme sa teda prekvapiť, či na Kolibe opäť stavia na svoju stálicu a do projektu obsadia Prachařa, alebo zalovia aj v iných vodách.

Viac o téme: Jakub PrachařKarol Csino
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu