Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bývalý moderátor Jojky: Skončí na psychiatrii?!

Bývalý moderátor Talentu Jakub Prachař Zobraziť galériu (6)
Bývalý moderátor Talentu Jakub Prachař

PRAHA – Problémy rieši po svojom! Spevák, herec a bývalý moderátor jojkárskej šou Česko Slovensko má Talent Jakub Prachař (31) sa v apríli minulého roka oženil s kontroverznou modelkou Agátou Hanychovou (29). Nedávno však prezradil, že sa obáva, že skončí na psychiatrii.

Aj on má dni, kedy sa trápi! Bývalý moderátor  jojkárskej šou Česko Slovensko má Talent Jakub Prachař si pred vyše rokom splnil jeden zo svojich snov, keď si vzal za ženu kontroverznú modelku Agátu Hanychovú. Hoci pár vyzerá stále zamilovane, občas aj oni majú starosti.

Sympatický moderátor bol vždy opatrný a uzavretý a svoje problémy nikdy nerozoberal na verejnosti. Nedávno v rozhovore pre idnes.cz však prezradil, že sa obáva, že kvôli tomu skončí na psychiatrii.

Na otázku, či sa dokáže zveriť iným ľuďom so svojimi problémami, umelec odvetil: „Veľmi sa nezverujem, riešim si to v sebe. Myslím si, že niekedy nie je dobré otravovať ľudí svojimi starosťami. Každý ich má dosť. Možno to vyústi v to, že skončím na psychiatrii, ale to sa ukáže,“ odvetil Prachař, ktorý k sebe pustí iba málokoho.

Nie je ale ten typ človeka, čo by sa ubíjal doma sám, ale radšej na problémy zabúda pri práci. „Keď niečo robím, tak na všetko zabudnem. Je to ideálna terapia,“ uviedol známy moderátor. Prepracovanosť však tiež nie je ideálny stav... 

Viac o téme: Jakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu