Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto stálo 5000 eur? Prachař z Talentu rozhadzoval... a kúpil šmejd!

Jakub Prachař vysolil 5000 eur za úplný nepodarok. Zobraziť galériu (8)
Jakub Prachař vysolil 5000 eur za úplný nepodarok. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA/PRAHA - Smola! Porotca Jakub Prachař (32) patrí k mužom, ktorí na svojich polovičkách rozhodne nešetria. Dôkazom je dar, ktorý nedávno dal svojej manželke Agáte Hanychovej (30). Vysolil zaň rovných 5000 eur. No jeho radosť z luxusného prekvapenia pre partnerku netrvala dlho. Ako totiž neskôr zistil, peniaze vyhodil za šmejd!

Porotca z jojkárskeho Talentu Jakub Prachař vie, ako potešiť ženu... A neváha sa pri tom poriadne buchnúť po vrecku. Svojej manželke Agáte Hanychovej totiž nedávno daroval luxusnú kabelku svetovej módnej značky za rovných 5000 eur.

Radosť moderátora a jeho partnerky však zničilo detailnejšie prezretie drahého kúsku. Ukázalo sa totiž, že známy Čech vysolil peniaze za šmejd. „Dostala som ju pred časom, ale zistila som, že je zospodu vydutá a poškriabaná,“ prezradila pre český portál ahaonline.cz Prachařova žena. Darček musela preto reklamovať. 

„Využila som cez víkend to, že som išla za Jakubom do Bratislavy na Česko Slovensko má talent a zastavila som sa rovno v butiku vo Viedni, kde bola kúpená,“ priznala brunetka. Už o pár hodín neskôr sa tak na finále talentovej šou mohla pýšiť prepychovým, no najmä nepoškodeným doplnkom vo svojich rukách. 

Agáta Hanychová s kabelkou, za ktorú jej manžel Jakub Prachař vysolil 5000 eur.
Zobraziť galériu (8)
Agáta Hanychová s kabelkou, za ktorú jej manžel Jakub Prachař vysolil 5000 eur.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Agáta HanychováJakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu