Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Golem Bullová sa chváli fotkami: Preboha, veď táto žena naháňa strach!

Gabriela Bullová Zobraziť galériu (8)
Gabriela Bullová

ŠALA – Už to preháňa! Gabriela Bullová (33) sa do povedomia verejnosti dostala ako súťažiaca v markizáckej reality šou Farma, no istý čas moderovala aj reláciu Sexy šport. V posledných mesiacoch však zahlcuje internet svojimi „vyšportovanými“ fotografiami, ktoré však s estetickosťou a ženským pôvabom nemajú už nič spoločné. Blondínka svojím výzorom pripomína chlapa a už doslova naháňa strach. Veď posúďte sami!

Bývalá farmárka Gabriela Bullová pred pár mesiacmi podľahla posilňovaniu a jej postava sa rapídne zmenila. Až tak, že po sexi blondínke, ktorá na statku zvádzala mužov, niet ani stopy.  

Najnovšie svojich fanúšikov zahlcuje zábermi, na ktorých ukazuje svoje svaly i kilá navyše. Pred pár dňami pridala záber, na ktorom sa nechala zvečniť z profilu. Okrem jej blond číra však mnohých zarazí aj jej mohutná postava odetá do širokého trička, v ktorom sa strácajú aj jej ženské krivky.

A keďže sa zúčastňuje aj rôznych silových súťaži, kde si merajú silu železní muži, niet sa čomu čudovať, že mnohí ju už prirovnávajú k Rambovi či k mystickému Golemovi. A takým sa vskutku stala. Nielen mohutné svaly, ale aj krátke číro, ktoré si nechala na hlave vytvoriť, už mnohým z jej fanúšikov začína naháňať strach. Pri pohľade na jej postavu a silu totiž človek nevie, čo má čakať. Namiesto nežného ženského pohladenia, je skôr každý pripravený, že dostane päsťou medzi oči. Kto vie, či rodáčka zo Šale naozaj chce byť ako chlap, alebo len klame telom...

Viac o téme: Gabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu