Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šialené! Z bývalej moderátorky železný muž: Utiahla dvojtonové auto!

Gabriela Bullová utiahne aj veľké auto. Zobraziť galériu (6)
Gabriela Bullová utiahne aj veľké auto. (Zdroj: Facebook G.B.)

BRATISLAVA - Má silu za troch chlapov! Bývalá farmárka a exmoderátorka Sexy športu Gabriela Bullová (33) ešte pred rokom stavala na svojom sexi imidži a zmyselnom zvádzaní mužov pred kamerami. Už niekoľko mesiacov však na tieto veci kašle a venuje sa niečomu úplne inému - posilňovaniu. A pomaly sa z nej stáva poriadne statná žena. Najnovšie sa zúčastnila súťaže, v ktorej si merajú sily takzvaní železní muži. A pozrite, blondínka bez problémov utiahla veľké auto!

Už pred pár týždňami sme vás na Topkách upozornili na to, že z bývalej farmárky a moderátorky Gabriely Bullovej sa stal svalnatý Rambo. 


Sexi markizáčka sa zmenila na svalnatého Ramba: Preboha, veď už vyzerá ako chlap!


Kedysi provokatívna blondínka, ktorá zvádzala mužov svojím sexepílom, aktuálne všetok svoj voľný čas venuje posilňovaniu. A týždne tvrdej driny sa začínajú aj prejavovať... Nielen na jej tele, ale najmä na sile.

Najnovšie sa rodáčka zo Šale zúčastnila súťaže určenej pre takzvaných železných mužov – počas víkendu si svalnáči merali sily v nosení veľkých záťaží. A zahanbiť sa nenechala ani bývalá markizáčka. Zdvihla a odniesla niekoľko poriadne ťažkých predmetov, s ktorými by priemerná žena ani len nepohla.

A ako bonus bez väčších problémov utiahla veľké auto. Stačilo, že jej pripevnili na pás lano a potom už Bullová len ťahala, za čo si napokon vybojovala 4. miesto v súťaži. No skutočne, kedysi zvodná žena sa mení doslova na Terminátora. 

Video: Gabriela Bullová utiahla auto.

Viac o téme: Gabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu